Categorii
Intrebari de la cititori

Renovare completa apartament parter Timisoara, Timis

Buna ziua. Doresc sa renovez aproape complet apartamentul de la parterul casei in Timisoara / Timis, care contine 3 camere, hol, baie, bucatarie si o intrare secundara. Baia a fost renovata recent, iar acum doresc sa continui si sa termin absolut tot ce mi-a ramas.


Instalatia electrica trebuie refacuta, tot ce este schimbat momentan este tabloul si circuitele ce alimenteaza baia. Tavanul il doresc placat cu rigips de antifonare si vata. Peretii ii doresc decopertati de lavabil si glet si refacuti cu glet de incarcare impreuna plasa de fibra de sticla, glet de finisaj, slefuire, si dati cu lavabil, cu oricate maini de glet si lavabil sunt necesare si recomandate. Doresc sa aduc toata casa la acelasi nivel, deocamdata am usi cu prag inalt pe care le voi schimba, si vreau sa nu mai existe prag intre incaperi. Camerele au doar stratul de beton, ma astept sa fie turnata o sapa pentru a nivela totul, peste care imi doresc parchet laminat.

Totodata doresc sa adaug doua calorifere, unul pentru bucatarie si unul pentru intrarea secundara, pentru a scapa de problemele de igrasie. Placarea cu gresie si faianta in bucatarie trebuie refacuta, la fel si gresia de pe hol. Totodata doresc sa mut una din usi, daca este posibil. Sunt in cautare de o firma cu care sa pot incheia un contract, cu termen de livrare, pentru a realiza proiectul in acest an. Astept orice fel de oferte. Multumesc.

Intrebare de la Mario, pe adresa redactiei: Renovare completa apartament parter Timisoara, Timis.

2 răspunsuri la “Renovare completa apartament parter Timisoara, Timis”

Buna ziua.
Execut renovari apartamente si instalatii in Timis si in alte judete.
Astept o adresa de mail, unde sa va transmit oferta detaliata de pret a manoperei.
Multumesc.
antrecons10@yahoo.com

Buna societate de constructii putem sa facem această renovare sunati ma pe0748695513

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *