Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi corpuri iluminat bucatarie intunecoasa?

Buna ziua!As avea nevoie de cateva sfaturi, idei pentru a achizitiona corpuri de iluminat pentru o bucatarie foarte intunecoasa a carei mobila are o culoare foarte închisa (un visiniu inchis). Bucataria are un geam, dar acesta da intr-un hol inchis la randul lui.


In aceasta bucatarie exista un bec care lumineaza destul de bine dar toata mobila este dispusa pe un singur perete si lumina este deficitara in aceasta zona. De asemenea, m-ar ajuta o idee de amenajare a celuilalt perete, opus celui pe care este asezata mobila. Va multumesc!

Intrebare de la Ramona, pe adresa redactiei: Sfaturi corpuri iluminat bucatarie intunecoasa?

Un răspuns la “Sfaturi corpuri iluminat bucatarie intunecoasa?”

Buna, Ramona!

Chiar daca bucataria ta ar fi avut mobila alba, tot ar fi avut nevoie de o sursa de iluminat deasupra blatului, avand in vedere pozitia lustrei. Acest aspect se rezolva cat se poate de usor, prin montarea pe partea inferioara a dulapurilor suspendate a unui sistem de iluminat cu banda led, sistem ce poate fi achizitionat din orice magazin de bricolaj.

In ce priveste amenajarea peretelui opus blatului de lucru, nu am inteles exact care este doleanta ta, insa propunerea mea este sa amenajezi acolo locul de luat masa, cumparand masa si scaune albe, in contrast cu mobila visinie. Daca te referi la decorarea peretelui, cred ca il poti lasa alb, simplu, eventual sa agati deasupra mesei unul sau mai multe tablouri in alb-negru.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *