Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie anexa peste o fantana, se poate?

Buna ziua. Am dori sa mai construim langa casa o anexa plus inca un garaj, problema fiind ca in locul unde dorim sa construim anexa este fantana. Intrebarea ar fi urmatoarea: se poate lasa fantana in interiorul anexei? Nu as vrea sa renunt la ea.


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Constructie anexa peste o fantana, se poate?

2 răspunsuri la “Constructie anexa peste o fantana, se poate?”

Ce ar trebui sa stiti este ca pamantul se va surpa sub greutatea placii. Noi am acoperit o fantana (panza freatica la 40 m) la care din cauza traficului placile s-au miscat si nu mai putea fi folosita prin scoaterea a 2 tuburi, acoperirea cu plasa, pietre etc si pamantul s-a tot surpat pe parcursul a zeci de ani. Daca este put atunci da aveti o sansa dar si asa ar trebui sa stabilizati cumva pamantul ca din cauza greutatii sa nu riscati deplasare/fisurare conductei.

Daca sunt constructii usoare fara fundatie se pot construi fara autorizatie de constructie. Referitor la anexa… e anexa, puteti baga orice in ea de ce nu si o fantana? Nu va opreste nimeni doar sa nu inceapa autoritatile sa contorizeze fantanile si trebuie sa lasati loc si de contuar. Cine stie cat va fi de mare.
Cu stima
str.con.ion@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *