Categorii
Intrebari de la cititori

Pret constructie la rosu Vaslui, 145 mp, P + 1E?

Ce pret pe manopera sau manopera + materiale as avea la o casa P + 1E, la rosu, cu o suprafata construita la sol de 72 mp si o suprafata desfasurata de 145 mp, in judetul Vaslui? Va multumesc!


Intrebare de la Alexandru, pe adresa redactiei: Pret constructie la rosu Vaslui, 145 mp, P + 1E?

4 răspunsuri la “Pret constructie la rosu Vaslui, 145 mp, P + 1E?”

SC.Lazar Constructii Case,
VA Ofera servicii de constructii case la rosu sau la cheie ,cu sau fara materialele firmei, dupa un deviz facut dupa lista de materiale necesare, fier, beton, caramida, etc…etc…pentru un deviz va rugam trimiteti planurile la adresa de email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766813228

Buna ziua ,

As fi interesat sa va intocmesc o oferta de pret , in vederea intocmirii acesteia am nevoie de : planuri studiul geo si daca aveti liste de cantitati.
Contact : ciolantoni@gmail.com sau 0729520968

Cu stima ,
Toni Ciolan

Buna ziua, pentru a face o oferta reala este necesar sa prezentati un proiect sau eventual lista de materiale daca aveti. Email sc_lariand@yahoo.com, tel: 0742561363. Cu stima Constantin Larion.

Bună ziua suntem firma de constructii cu lucrări în desfășurare și proiecte finalizate vă putem executa lucrarea dumneavoastră în totalitate, pt o oferta corecta de pret ne puteti contacta la NR de tel 0756495686 și ne puteti trimite pe adresa de email primushome312@.com proiectul dvs

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *