Categorii
Intrebari de la cititori

Preturi casa variante: caramida, structura lemn, metalice?

Buna ziua. As dori un pret la rosu pentru o casa pe un singur nivel, fara pivnita, mansarda la 100 mp utili pentru toate variantele de constructii precum cele din caramida, structura lemn sau metalice. Multumesc.


Intrebare de la Kasia, pe adresa redactiei: Preturi casa variante: caramida, structura lemn, metalice?

6 răspunsuri la “Preturi casa variante: caramida, structura lemn, metalice?”

Buna,
Noi am construit casa pe structura metalica, parter, 100 mp si a costat 33000 euro semifinisat. Cu instalatii electrice si sanitare, fara fundatie. Va pot recomanda firma si vedeti ofertele pe site. Fac si structura lemn.

Buna ziua, sunt si eu interesata si va rog daca ma puteti ajuta cu mai multe detalii. Multumesc!

Bună ziua Dna Daria,

Vă rog să-mi trimiteți datele firmei cu care ați colaborat vă rog, dispun de un buget asemănător și anul viitor doresc să încep construcția.
Mulțumesc pentru răspuns, toate cele bune!

Pot sa va ofer o a patra varianta. O constructie realizata cu ajutorul cofrajelor prefabricate obtinute din Beton Perlitic. Tehnologia a fost recent agrementata in Romania si executa ziduri de structura ale obiectivelor de constructie in regim integral monolit atat pentru structuri portante cat si pentru structuri neportante. Ca preturi tehnologia este comparabila cu structurile realizate din caramida sau ytong la gri deoarece panourile din Beton Perlitic raman incorporate in structura zidurilor ca supor de finisaje finale (gletuiri, zugraveli). Pentru informatii suplimentare apelati la tel 0771 498242.

Buna ziua.
Noi, facem doar case pe structura lemn si avem doar clientii multumiti .
Daca cineva balanseaza intre casa de zidarie si lemn, intotdeauna le fac o recomandare . Daca nu iubesc lemnul , sa nu-si faca casa de lemn .
Vad ca inclinati si pentru metal . Luati in calcul totul , incepand de la clima din tara noastra , cu variatii de temperatura , bruste si mari si ganditi-va cum se comporta fiecare material , dpdv al dilatarilor.
va doresc succes in alegerea celei mai bune variante .
Cu stima 0722235456 mall office@constructii-caselemn.ro

Buna ziua, va rog sa imi trimiteti proiectul pe adresa de email. Construim din 2002 case cu structuri din lemn.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *