Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere culori masa, scaune in dining

Buna! Am nevoie de niste idei, va rog! Livingul este deschis spre hol. As vrea sa facem si zona de dining sub geamuri care sunt tip hexagon. Ce masa si ce culoare la scaune ar trebui sa aleg?


Parchetul este gri deschis, peretii albi exceptand unul care este gri inchis si pe care este asamblata o mobila alba, perdele albe si draperiile gri inchis. As dori sa cumpar canapea turcoaz. Se potriveste culoarea? Daca da, ce culoare sa fie scaunele? Dar covorul, masuta de cafea, lustra? Multumesc frumos.

Intrebare de la Mari, pe adresa redactiei: Alegere culori masa, scaune in dining.

5 răspunsuri la “Alegere culori masa, scaune in dining”

Buna, Mari!

O masa alba insotita niste scaune cu tapiteria in alb, gri sau mov ar completa decorul livingului si s-ar asorta cu canapeaua turcoaz cu siguranta. Asta pot sa-ti spun. Dar nu stiu ce raspuns sa-ti dau legat de forma mesei raportata la forma geamului langa care vrei sa o asezi. Ce anume are forma hexagonala, fereastra in sine sau peretii din aria respectiva a livingului? M-ar ajuta sa vad o imagine cu incaperea si, daca doresti, ne-o poti trimite la andrei@casadex.ro

Multumim pentru imagini, Mari!

Pentru aceasta forma a peretilor recomandarea mea este sa alegi o masa rotunda. Daca vei opta pentru un model extensibil, te vei asigura ca masa va putea fi folosita de un numar mai mare de persoane.

V-am lasat niste poze pe email cu livingul. Poate îmi recomandati alte culori Care s-ar potrivi cel mai bine pentru canapea si fotoliu, scaune si masa. Va mulțumesc mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *