Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere faianta de calitate / dimensiuni placi, baie mica si ingusta

Buna. Am si eu nevoie de ajutor in alegerea unei faiante de calitate pentru o baie mica si ingusta (123 pe 218). Gresia va fi de culoarea lemnului deschis, avand continuitate cu cea din holuri si bucatarie.
Asadar as merge pe alb insa conteaza foarte mult si dimensiunea placii de faianta, dar si fabricantul. Ma puteti ajuta, va rog, cu idei si de unde as putea gasi? Orice propuneri sunt binevenite :). Multumesc!


Intrebare de la Ina, pe adresa redactiei: Alegere faianta de calitate / dimensiuni placi, baie mica si ingusta.

2 răspunsuri la “Alegere faianta de calitate / dimensiuni placi, baie mica si ingusta”

Buna, Inna!

Daca locuiesti in Bucuresti, ai la dispozitie o sumedenie de showroom-uri cu placi ceramice de calitate, diferite de cele disponibile in magazinele de bricolaj din care poti alege. Delta studio este doar unul dintre ele. Altfel, poti sa te adresezi celor de la Progetto Casa, ii gasesti si online. Au colectii fabuloase de gresie si faianta si, daca nu ma insel, iti pot oferi consultanta.

Sa stii insa ca si in Dedeman sau Hornbach poti gasi colectii de gresie si faianta frumoase, de calitate. Cel putin in Dedeman acestea nu sunt expuse de-a valma, cu celelalte modele, ci pe niste panouri separate. Trebuie doar sa intrebi.

Eu as asorta gresia ce imita lemnul cu o faianta alba, placi mari, daca se poate fara imbinari vizibile si as accentua anumite arii de interes din incapere cu un model de faianta similar cu gresia. Placile mari pot fi inclusiv lastre ceramice -o alternativa de lux la faianta cunoscuta de toata lumea. Dar pentru ca vorbim despre o baie mica, daca doresti, poti utiliza si placi mai mici, cu mentiunea ca imbinarea acestora trebuie sa fie cat mai putin sesizabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *