Categorii
Intrebari de la cititori

Geamuri, usi exterioare nuanta mooreiche – culoare usi interioare?

Buna ziua. Suntem la inceput de drum cu casuta noastra si parca niste sfaturi ne pot ajuta. Geamurile si usile exterioare sunt de o nuanta mooreiche, nu stim exact ce nuante de usi interioare se potrivesc (specific ca parchetul cat si gresia le vrem pe o nuanta de gri inchis cu gri deschis).


Intrebare de la Anca, pe adresa redactiei: Geamuri, usi exterioare nuanta mooreiche – culoare usi interioare?

2 răspunsuri la “Geamuri, usi exterioare nuanta mooreiche – culoare usi interioare?”

Culorile deschise avantajeaza in general! Ca idee, usile albe sunt usor de asortat cu orice tip de parchet, placi ceramice, mobilier, etc.
In general nuantele deschise creaza iluzia optica de spatiu mai mare…
Succes la amenajare !

Buna, Anca!

Nu am auzit pana acum ne nuanta mooreiche, dar ce nu mai inventeaza producatorii pentru a face vanzare 🙂

Vorbim, practic, despre o nuanta de nuc pe care o puteti limita doar a tamplaria si usile de exterior ale casei sau o puteti introduce si in amenajarea interioara a acesteia. Cred insa ca ar fi mai intelept daca v-ati orienta spre finisaje in nuante deschise la amenajarea spatiilor interioare.

Asadar, da, puteti merge pe gri, daca dilema este „poate fi asortat oare mooreiche cu nuantele de gri?”. Insa sfatul meu este sa cautati mai degraba un parchet greige (adica unul care sa aiba o tenta gri si totusi sa aiba la baza o nuanta mai calda de bej) si usi de interior albe sau asortate cu parchetul. Exact cu spune si interlocutorul nostru,usile albe sunt cel mai usor de asortat, iar eu voi adauga si ca sunt mai usor de intretinut decat cele in culori inchise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *