Categorii
Intrebari de la cititori

Informativ la ce pret ajunge constructia unei case cu amprenta 60 mp?

Buna ziua, vreau sa construiesc o casa in primavara anului viitor si as vrea sa stiu la ce sa ma astept. Mentionez ca proiectul nu l-am facut deoarece vreau sa vad la ce suma ajung. Ma intereseaza o casa cu mansarda amprenta de 60 mp cu living, bucatarie si hol la parter iar la mansarda 3 dormitoare, baie si casa scarii.


Acoperisul in doua ape. Acum informativ daca se poate la ce pret ma ajunge sa o construiesc la rosu din bca cu acoperisul inclus, din tabla in judetul Iasi, orasul Pascani. Multumesc.

Intrebare de la Mihaita, pe adresa redactiei: Informativ la ce pret ajunge constructia unei case cu amprenta 60 mp?

9 răspunsuri la “Informativ la ce pret ajunge constructia unei case cu amprenta 60 mp?”

Sunt multe aspecte de discutat incepand de la proiectare pana la executia la cheie. Costul unei case este influentat de mai multi factori: teren – stugiu geo, tip proiect, finisaje, etc etc … In vederea unei discutii si colaborari contactati-ne telefonic .
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane: 0742 756576 0787 393503
casatamultvisata@yahoo.com

Păi, mai intai, faceti-va un proiect, macar asa de dvs., cam cate camere doriti sa aveti. Altfel vorbim discuții. Casa poate avea o camera si o bucătărie, 2 camere, wc în casă … ?

Buna ziua.
Construiesc case la rosu in mai multe judete, inclusiv in IS.
Pina va faceti proiectul, putem dialoga pe antrecons10@yahoo.com pentru a va prezenta o propunere orientativa de preturi.
Astept o adresa de mail.
Multumesc.

La tine vin cam 54 mp utili pe nivel, poate mai putin. Fa-ti o mica schita cu asezarea si marimea camerelor, holurilor, casa scarii sa stii daca te poti descurca in 54 mp. Abia apoi urmeaza proiect cu un arhitect, avize, autorizatii, taxe, utilitati. Oricum ar fi la rosu o echipa buna nu va lua manopera sub 60 E/mp construit, 120 mp in cazul tau. Materialele le poti calcula si singur dar in proiect vei avea si deviz de materiale.

Buna ziua,
Tocmai am dat un raspuns pentru o casa cu structura de lemn cu amprenta la sol de 51 mp.
Asa ca ai acolo o valoare ca sa stii cum mergi.
Si daca esti interesat vorbim la anul pe adresa de email: danvpaunescu@yahoo.co

Am construit o casă f simpla parter cca 100 mp, subsol util 23,5 mp. Terenul in panta. Constructia casei a costat peste 110 mii euro. Și-ți doresc f f mult succes. F mare atenție la constructori si cu ce preturi te îmbie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *