Categorii
Intrebari de la cititori

Montaj tabla acoperis in loc de tigla, 12 x 4 m – cat costa?

Bunicul meu doreste sa monteze tabla in loc de tigla, casa are 12 metri lungime si 4 latime. As dori sa stiu pretul pentru acoperis cu aproximatie cu tot cu jgheaburi si accesorii. Va multumesc.


Intrebare de la Reparatii acoperis, pe adresa redactiei: Montaj tabla acoperis in loc de tigla, 12 x 4 m – cat costa?

7 răspunsuri la “Montaj tabla acoperis in loc de tigla, 12 x 4 m – cat costa?”

Depinde de configuratie acoperiș fara detalii, locatie, cu materialele incluse de la 75 lei/mp inveliroare. Cu stima Nelu 0752170901

Bună ziua,
Demontat țiglă – 15 lei/mp, montaj țiglă ceramică – 60 lei/mp, montaj jgheaburi/burlane – 55 lei/m, materiale incluse… asta dacă nu sînt reparații de făcut la șarpantă.
Ar mai fi sistemul de șipci – contrașipci – 20 lei/mp și folia anticondens – 10 lei/mp.

Contact: ingsilviuardelean@gmail.com sau whatsapp 0745819562

Interesant cata nepricepere si lipsa de profesionalism se poate arata pe acest seit, TABLA PE ACOPERIS DE CASE? o prostie monumentala neaccepta nicairi la o natiune civilizata si informata, de ce sunte-ti orbi cei ce preferati aceste CHICIURI, priviti aici la noi in zona ardelului, ca sa nu mai vb de secuieme unde aceste acoperisiri sunt o raritate, iar in vestu europei, expl Germaniei interzise prin lege, un acoperis trebuie sa fie din tigla, greu , stabil si aerisit, priviti constructii de sute de ani acoperite cu tigla, mai bun si mai ieftin, o diferenta enorma trecand de la Sinaia la Targoviste pe DN 71, cum ai trecut Bucegii si ajungi in Vechiul Regat, pe valea Ialomitei apare… case mici darapanate acoperite exclusiv cu tabla de toate formatele, la fel si spre rasarit in Moldova ca sa nu mai vb de Ucraina. TREZITI-VA O DATA DIN…

In mod normal sterg comentariile de genul celui scris mai sus, de Petru, dar am zis ca e vineri si meritam sa ne mai si distram :))

Salut meșter serios , demontat țigla, întărit acoperișul + asteriala, folie, jgheab și tabletă = 3500 Ron ( depinde și zona vă rog )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *