Categorii
Intrebari de la cititori

Oferte construire duplex Timis, Timisoara, 230 mp total

Buna ziua! Ma intereseaza o oferta pentru construirea unui duplex P + E la cheie in Timisoara, judet Timis. Suprafata utila pentru fiecare jumatate este de 115 mp (230 total duplex); structura: bucatarie, living, 3 dormitoare + 2 bai, fara garaj sau anexe. Multumesc.


Intrebare de la Alexandra N, pe adresa redactiei: Oferte construire duplex Timis, Timisoara, 230 mp total.

5 răspunsuri la “Oferte construire duplex Timis, Timisoara, 230 mp total”

Buna ziua
Execut imobile la rosu in mai multe judete, si in Timis.
Pentru a va calcula o oferta de pret, astept proiectul pe adresa constructzece@gmail.com sau detalii despre lucrare daca nu detineti inca proiectul.
Cu stima.

Detin Agrement Tehnic pentru un nou procedeu tehnologic de construit case sau clădiri. Tehnologia este similară cu procedeul tehnologic de construcție cu ajutorul cofrajelor din polistiren doar ca la procedeul meu cofrajele sunt din Beton Perlitic. Cofrajele rămân incorporate in structura zidurilor ca suport pentru finisajele finale (driscuire, gletuire). Tehnologia realizeaza ziduri de structura ale obiectivelor de constructii la aceleași prețuri cu tehnologiile clasice (caramida boltari) dar la parametri tehnici de izolare termică și fonică superiori.
Detin proba de omologare a produsului care mai poate fi vizualizată.
Pentru mai multe informatii apelați la telefon 0771 498242 Costi Codre

Buna ziua ,

As fi interesat sa va intocmesc o oferta de pret , pentru aceasta am nevoie de planuri , liste de cantitati daca sunt disponibile si de studiul geo .
Contact : ciolantoni@gmail.com sau 0729520968

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *