Categorii
Intrebari de la cititori

Vata bazaltica sau multipor – care e cea mai buna solutie?

Vata bazaltica sau multipor? Am ajuns la momentul cand trebuie sa aleg un termosistem si sunt in dilema. Care ar fi cea mai buna solutie / alegere intre vata bazaltica de 100 mm si multipor de 100 mm?


Intrebare de la Vasile, pe adresa redactiei: Vata bazaltica sau multipor – care e cea mai buna solutie?

6 răspunsuri la “Vata bazaltica sau multipor – care e cea mai buna solutie?”

Depinde! Cred ca trebuie sa oferi mai multe informatii despre materialele din care este executata casa. Majoritatea beneficiarilor nu tin cont ca, materialele din care este executata casa interactioneaza intre ele si mai departe cu cei care vor locui in acea casa. Oricum o termoizolatie de 100 mm indiferent de tipul ei este foarte putin. In orice zona geografica a tarii vei termoizola cu grosimea respectiva, practic casa ta o sa intampine iarna in tricou !

buna ziua
domnul meu, imi permit un sfat, in mod normal amindoua solutiile sint bune, dar pentru ca din nefericire exista acest dar, vata bazaltica nu se monteaza corect, eu personal nu am vazut o echipa care sa stie cum se face, in concluzie multiporul este solutia mai buna, agentul celor de la ytong va avea grija ca aceste sa fie montat corect, cu ajutorul dumitale, binenteles

Muliptorul nu face fata la frig pus unde sunt stalpii si planseele.Eu am si nu e bun.Dar e prea tarziu.

Cred ca puneti problema gresit ! In primul rand trebuie sa cautati o solutie viabila privind termoizolarea, aspect care se poate realiza doar printr-un raport complet oferit de un inginer specializat pe conformare energetica.
In baza raportului o sa puteti cere preturi pentru materiale si manopera.

Salutare!
Eu mi-am izolat casa cu Placi de Multipor de 12,5 grosime acum 5 ani sunt foarte multumit din toate punctele de vedere. Specialistul de la Ytong a urmarit toate operatiile realizate. Daca ar fi sa izolez casa din nou, tot Multipor as alege, pentru ca este de exceptie… Sanatate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *