Categorii
Intrebari de la cititori

Amenajare camera copil (3.5 x 3 m) cu canapea extensibila

As dori sa aranjez si eu camera copilului. Ea are 3.5 x 3 m, pe peretele de 3 m se afla geamul. Are 75 de cm liberi in stanga si in dreapta lui si el 2 metri. As dori sa folosesc ca si pat o canapea extensibila de 2 persoane (deocamdata doarme cu sotia) si sa ii adaug si un mic birou (este clasa 0). Restul nu stiu ce as mai putea adauga si cum sa le pozitionez? Va multumesc. Nu duc lipsa de buget.


Intrebare de la Sabin, pe adresa redactiei: Amenajare camera copil (3.5 x 3 m) cu canapea extensibila.

2 răspunsuri la “Amenajare camera copil (3.5 x 3 m) cu canapea extensibila”

Buna, Sabin!

Intrucat este o intrebare mai complexa, promit sa revin zilele acestea cu un raspuns si eventual cu o sugestie concreta de amenajare a camerei copilului tau.

Buna ziua din nou!

Il rog pe Andrei sa ataseze schita cu sugestia de amenajare a camerei copilului, dar as vrea sa punctez cateva chestii.

Spuneai ca micutul doarme cu amama lui, motivand astfel nevoia integrarii unei canapele in decor. Astfel ca am ales o canapea cu doua locuri, cu extensie frontala, care asigura spatiul de dormit necesar pentru doua persoane, in acelasi timp ocupand foarte putin loc ziua, cand canapeaua este pliata. Am introdus in schita un model cu latimea de 150 cm care ofera o suprafata de dormit de cel putin 120 cm. Dupa cum poti observa, dimensiunea acestei canapele permite integrarea in camera de nici 10 mp si a unui ansamblu de dulapuri, extrem de utile penteu depozitarea hainelor, lenjeriilor de pat si a jucariilor.

O alta recomandare este mobila din gama Stuva a magazinului Ikea. Pe pagina lor poti descoperi cat de multe variante de combinare a acestui mobilier modular exista. Eu am optat pentru culori deschise, insa voi puteti alege ca cel putin unul dintre dulapuri sa aiba fronturi negre, tip tabla de scris, care sigur il vor amuza pe micut.

sugestie amenajare camera copil 1

mobila modulara stuva depozitare

canapea extensibila frontal 2 locuri

camera copil mobilier modular

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *