Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma lucrari consolidare fundatie prost executata

Buna ziua! Am de efectuat anumite lucrari de consolidare la o fundatie (prost executata) a unei case. Solutia propusa de expert este:


„Imbunatatirea caracteristicilor de deformare a terenului de sub fundatie, in sensul intaririi structurii granulare a complexului de pamant prin cimentare cu infiltratii (eventual injectii) locale de lapte de ciment-var in imediata vecinatate a talpilor blocurilor de fundatii…”
Va rog, daca aveti o solutie si daca stiti o firma care sa se ocupe cu asa ceva, as fi recunoscator. Casa este in Piatra Neamt.

Intrebare de la Vasile, pe adresa redactiei: Caut firma lucrari consolidare fundatie prost executata.

2 răspunsuri la “Caut firma lucrari consolidare fundatie prost executata”

Noi ne ocupam in principal cu consolidari. Din pacate nu sunteti in zona noastra de interes. Dar expertul propune o solutie. structuristul face un proiect si constructorul executa sub atenta supraveghere a RTE-ului si DIrigintelui.. Daca aceste etape vrem sa le sarim platim mult mai mult sau demolam.
Trebuie sa invatam ca lucrand cu specialisti avem niste costuri mai mari la prima vedere dar lucrand cu mesteri le vom dubla cel putin. Plus ca la receptie trebuiesc facute tot felul de artificii care maresc costurile la dublu.
Lucrand legal, la receptie stati cu fruntea sus si nici nu va va durea capul dupa executie.
Cu Stima
0769214470

Am lucrat cu cei mai buni specialisti (Mai puțin constructorul si dirigintele de șantier). Nu am făcut nici un fel de economie. Asa s-au gandit ei ca e mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *