Categorii
Intrebari de la cititori

Cost mp constructie duplex Prelungirea Ghencea Bucuresti

Cat ar costa pe metrul patrat constructia unui duplex P + 1, 280 mp construiti – 240 mp utili, finisaje medii in Prelungirea Ghencea, Bucuresti, pentru fiecare faza rosu, gri, la cheie?


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Cost mp constructie duplex Prelungirea Ghencea Bucuresti.

11 răspunsuri la “Cost mp constructie duplex Prelungirea Ghencea Bucuresti”

Buna ziua ,

As fi interesat sa va intocmesc o oferta de pret , imi puteti pune la dispozitie planurile , studiul geo , si daca aveti liste de cantitati
Contact: 0729520968 sau ciolantoni@gmail.com
Va multumesc!

Trimiteți PROIECTUL DTAC și ANTEMASURATOAREA pe Cantități de Lucrări la sorin30041960@yahoo.com Sorin pt. calculul Devizului Estimativ.
inginer constructor Autorizat RTE (Responsabil Tehnic Execuție)
Sorin C.

Bună ziua,
Pentru oferta/pret manopera stadiul: La RoSu, trimiteți plansele structura arhitectura pe adresa de mail menționată mai jos.
După analiza veti primi oferta pret cât și timpul de execuție final.

Cu stima: Marius (Construct)
Email: cennt2006@yahoo.com
Tel: 0742737334

M-ar interesa niste preturi, chiar o plaja de valori ca sa imi fac o idee inainte de a lua niste decizii. Spre exemplu: „Poate costa oricat intre 300 si 500 eur/mp, daca ar fi sa fac o medie pentru ultimele proiecte la rosu x eur/mp, la cheie y eur/mp”. Evident pretul variaza, as vrea sa stiu la ce preturi ma pot astepta estimativ

Mihai Lazar
Costuri casa la rosu manopera cu materiale incluse intre 250 si 285 euro/ mp, pentru casa la cheie intre 385 si 420 euro / mp…pretul final atat la rosu , cat si la cheie se face pe baza de deviz.
Cu respect…
Mihai Lazar
0766.813.228

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *