Categorii
Intrebari de la cititori

Culoare usi, parchet, scara la tamplarie exterioara wenge?

Buna ziua! Am o mare nedumerire in legatura cu alegerea culorilor.
Am facut o casa noua, iar acum sunt la etapa de alegere a usilor interioare, a parchetului si a scarii interioare. Ce culoare ati alege pentru usile interioare, parchet si scara tinand cont ca tamplaria exterioara este de culoare wenge, peretii sunt albi?


Am gasit niste usi culoarea antracit. Dar nu stiu daca e cea mai buna alegere. Sau sa le pun albe? Se fac urate in timp? Pentru parchet m-am gandit la un gri deschis. Dar, treptele scarii cum le-ati face? Care credeti ca e varianta cea mai buna? Multumesc frumos!

Intrebare de la Anamaria, pe adresa redactiei: Culoare usi, parchet, scara la tamplarie exterioara wenge?

Un răspuns la “Culoare usi, parchet, scara la tamplarie exterioara wenge?”

Buna, Anamaria!

Cum ai proceda daca nu ai tine cont de culoarea tamplariei exterioare?

Daca ti-au placut atat de mult usile antracit, ia-le, insa, in acest caz, sfatul meu este sa folosesti aceeasi culoare si pentru scara interioara. Daca vei opta pentru usi de interior albe poti asirta scara interioara cu tamplaria exterioara. Si pentru ca ma intrebi cum cred ca s-ar comporta in timp usile albe iti voi povesti urmatoarele: noi am pastrat usile albe ale unei case vechi pe care am cumparat-o si renovat-o anul trecut si vreau sa spun ca aratau impecabil desi aveau o varsta. Vopseaua capatase o subtila nuanta de galben de la anii trecuti peste ea, insa este ceva care nu sare in ochi. Culoarea usilor confectionate din materiale moderne promite sa reziste mai bine in timp, asa ca mergi pe aceasta varianta daca iti place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *