Categorii
Intrebari de la cititori

Cum sa fac peretii in acest living? Doar cu alb?

Buna! Am si eu nevoie de ajutor. Intr-un living cu doua ferestre am ales draperii turcoaz si perdele din matase albe, coltar bej, accesorii argintii, comoda, semineu si masa de miljloc cu scaune albe. Doar pe unul dintre pereti se afla un tapet in dungi crem cu alb, covor crem. Tin sa mentionez ca usile sunt wenge pentru ca le-am pus inainte de a mobila asa casa.


Vreau si eu un sfat, as mai face ceva si nu stiu ce, cred ca peretii albi in intregime nu completeaza totul cum ar trebui. Multumesc!

Intrebare de la Madalina, pe adresa redactiei: Cum sa fac peretii in acest living? Doar cu alb?

2 răspunsuri la “Cum sa fac peretii in acest living? Doar cu alb?”

„problema” nu cred ca este la peretii albi in totalitate. din descrierea dvs. usile wenge nu se completeaza cu niciun obiect. turcoazul ar trebui sa se regaseasca in obiecte decorative (exemplu perne etc)

Buna, Madalina!

Aaa cum a spus Gabriela, este posibil sa te deranjeze vizual contastul usilor wenge cu decorul preponderent alb si crem, insa cum nu ai ce face in acest sens recomand si eu sa te concentrezi asupra distribuirii accesoriilor turcoaz in decor. Poti adauga, intr-adevar, pernute decorative, un covor sau chiar un fotoliu cu tapiteria in ton cu draperiile turcoaz.

In ce priveste peretii livingului, eu nu i-as face albi, ci crem sau chiar gri deschis.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *