Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc constructie casa mica 70 mp langa Arad

In primavara anului 2021 am dori sa construim o casa mica de aprox 70 – 75 mp utili in apropiere de Arad (posibil Mandruloc sau Horia). Cat ar costa la gri / cheie cu firma? Ceva de genul proiectul 2 din articol acesta: proiecte case sub 80 mp – doua dormitoare, bucatarie si baie. Multumesc.


Intrebare de la Bogdan, pe adresa redactiei: Doresc constructie casa mica 70 mp langa Arad.

5 răspunsuri la “Doresc constructie casa mica 70 mp langa Arad”

Detin Autorizatie pentru un nou Procedeu Tehnologic pentru constructii case su cladiri cu destinatii de utilizare ; rezidentiale, edilitare sau industriale. Procedeul Tehnologic realizeaza structuri de constructii in regim integral molotit (din betoane turnate). Ca Procedeu Tehnologic este similar cu Procedeul Tehnologic de cofrare cu ajutorul cofrajelor realizate din polistyren sau poliuretan in sensul ca elementele de cofrare raman incorporate permanent in structura zidurilor construite. Spre deosebire de aceasta categorie de cofraje ale mele sunt realizate din Beton Perlitic. Betonul Perlitic este un material inert, necombustiv si compatibil la prizare cu materialele de constructii preparate pe baza de ciment. Este un material refractar cu proprietati de izolare termica intre -200 si +800 grade celsius. Se foloseste atat in criogenie pentru izolarea instalatiilor sau spatiilor de racire cat si in siderurgie pentru izolarea cuptoarelor pentru topirea metalelor.
Ca si costuri de constructie cheltuielile sunt la fel ca la tehnologiile care folosesc caramida, BCA, boltari insa structurile construite cu cofraje din Beton Perlitic sunt calitativ superioare din punct de vedere al izolarii termice, fonice si a mentinerii umiditatii scazute in spatiile construite.
Pentru informatii suplimentare apelati la Tel 0771 498242.
Locuiesc in Timisoara si ma intereseaza sa execut pentru inceput cateva lucrari in apropiere de locatia mea.

PRETUL este în funcție de complexitate,suprafata,arhitectura etc
Încep de la 50 euro metrul pătrat
Un pret corect se poate face după ce se analizează proiectul

Executam case din lemn , pe structura din lemn masiv , lemn de calitate , pretul este negogiabil in functie de comlexitatea proiectului,
Fundatia nu este inclusa in pretul de cost si nici tigla sau tabla pt. acoperis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *