Categorii
Intrebari de la cititori

Se infiltreaza apa prin gresie si sapa in terasa – solutii?

Se infiltreaza apa prin sapa de ciment si gresie pe o terasa. Ce trebuie sa fac? Am hidroizolatie cu membrana bituminoasa peste care s-a turnat sapa, apoi gresie. Solutii?


Intrebare de la Iulian, pe adresa redactiei: Se infiltreaza apa prin gresie si sapa in terasa – solutii?

7 răspunsuri la “Se infiltreaza apa prin gresie si sapa in terasa – solutii?”

Salut, dacă membrana este lipită corect, se dă puțină pantă de scurgere și se pune de jos în sus ca rândurile de țiglă (măturat, o mână de praimer lichid cu bidineaua sau rulo, petrecută 10 cm, pus și pe vertical 20 cm și lipit cu butelia cu arzător punându-se flacără atât pe praimer cât și pe mambrană), se pune masetul cu pantă de scurgere, se utilizează adeziv, gresie, chit de rosturi pentru exterior, nu are voie să fie infiltrații pentru că apa nu pătrunde, se scurge de pe paviment (dacă aveți infiltrații înseamnă că membrana nu a fost pusă corect, apa dacă pătrundea printre rosturi trebuia să rămână în maset și să nu treacă de membrană)… O zi bună

Litoseal Terrazze – gresieonline.ro/impermeabilizant-pentru-terase-balcoane-litoseal-terrazze-1-l.html

buna ziua
ai cerut solutii, ai primit baliverne, singura solutie este sa refaci terasa cu meseriasi, daca ii mai gasesti pe cei care ti-au macelarit lucrarea, iale banii inapoi, daca ai lucrat la negru ghinion

Dl. Stefan si Elcon Prest probabil că sunteți buni profesionisti, însă am dubii ca ati inteles ce a solicitat omul. El vrea soluții la situația actuală. Că așa de dărâmat si făcut de la capăt, e usor sa vorbești , doar ca acum ar avea de platit decopertare, cărat moloz, termoizolatie, îndreptat sapa, hidroizolatie, montaj gresie. E usor, dar costă.
Cea mai rapida si ieftină soluție a oferit-o D-na Raluca, semn că a citit cu atentie si a si inteles ce vrea omul.

Nu avem suficiente informații.
Avem teren in panta ?
Ce fel de sol avem ?
De unde vine apa ?
Cum puteți să dați soluții dacă nu aveți minime informații !?

Salutare Iulian!
Eu am avut aceiasi problema ca si tine, acum trei ani si am rezolvat cu Mapelastic, vine la sac si bidon de 32 Kg bicomponent. Am dat cu trafaletul 4 maini direct pe gresia veche, am lasat sa se usuce bine, bine si dupa aceea am montat gresia noua cu un adeziv special Kerabont de la Mapei, la Dedeman se gasesc de toate bani sa ai. Daca iti permite inaltimea si poti sa montezi gresia noua peste gresia veche,prima data sa speli bine,bine placa si sa-i dai o amorsa, o lasi sa se usuce si dupa aceea ii dai trei, patru maini de Mapelastic, sa nu uiti de banda perimetrala care se lipeste unde ai peretii. Sanatate si Spor in toate !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *