Categorii
Intrebari de la cititori

Case din lemn la cheie, preturi 2021

Buna ziua. Ce preturi mai sunt la casele din lemn (banuiesc ca vor fi valabile si in 2021). Rog firmele care construiesc in lemn sa ne spuna costurile la mp, la cheie sau la rosu. Ma intereseaza pret casa de 60 mp.


Intrebare de la Marian, pe adresa redactiei: Case din lemn la cheie, preturi 2021.

6 răspunsuri la “Case din lemn la cheie, preturi 2021”

Panourile de lemn cu acoperis prefabricat in hală tip ferme ies din producție la 110-125 euro per metrul pătrat, montajul intre 35-45 euro,depinde de complexitate si locatia montajului, plus cheltuieli indirecte cu transporturi, suruburi speciale pt montaj, tratamente ale lemnului, diverse izolatii hidro necesare la interior si exterior, e.t.c.
Mai multe relații la tel 0761833833 sau casalemn07@gmail.com. Suntem din Brașov și ne deplasăm oriunde in țară pentru montaje.

Casele de lemn „la cheie” construite din lemn uscat si tratat , incep de la 460 euro/mp si variaza in functie de complexitatea proiectului, a panourilor prefabricate folosite si a finisajelor alese. Construim case de lemn din panouri prefabricate PTF (Prefabricated Timber Framing, SIPS (Structural Insulated Panels), CLT (Cross Laminated Timber) sau din CLS (busteni calibrati).
Garantam seriozitate, calitate si promtitudine !
Construim orice model de casa de lemn „la rosu” sau „la cheie”, oriunde in Romania sau in Europa !
Echipa EQONFORT
eqonfort. ro
+40746.343.338 ; +40757.277.377
Pretul nu include TVA, transportul si cazarea echipei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *