Categorii
Intrebari de la cititori

Ce putere sa aiba centrala electrica pentru casa 150 mp?

Buna ziua. Am o casa de 150 mp cu etaj si vreau sa instalez o centrala electrica. Ce putere trebuie sa aleg centrala pentru a face fata la aceasta suprafata?


Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Ce putere sa aiba centrala electrica pentru casa 150 mp?

5 răspunsuri la “Ce putere sa aiba centrala electrica pentru casa 150 mp?”

Bună ziua as vrea sa va lămuresc cu centrala electrica. Este cea mai buna opțiune dacă nu exista gaze și anume, la centralele pe lemne sau peleti este disconfortul și costul ridicat al combustibilului + munca care la un moment dat o sa va displacă extraordinar de mult.
NU MERITA OSTENEALA!
Eu sezonul trecut, neavând gaze, (acum am reușit sa ma bransez) am avut și încă am centrala electrica pe inducție electromagnetica, mai economica decât cele clasice, de pana la 24 Kw variabili, adică își mărește și scade consumul în funcție de puterea necesara de încălzit, funcțională și la 220 și la 380 suficienta pt o casa de 200 mp (casa mea are 146 mp). Eu vreau sa o vând pt ca pur și simplu nu o mai folosesc dacă acum am gaze, este folosita un sezon, ca și noua este.
Deci in concluzie costurile sunt la fel de ridicate ca cele pt lemn și peleti dar marele avantaj este confortul
Cu stima
FIRA SILVIU 0763901021.

Va sugerez sa meditati la ideia unei centrale electrice pe ionizare eu am deja una de 21 kw la o casa de 200 mp cautati pe net ella sistem

Daca inaltimea camerelor este de 2.50 m si casa este bine izolata va trebuie o centrala electrica de 16 kw. Daca izolatia la pod nu este cea mai buna puteti merge cu o centrala electrica de 18 kw. In oricare situatie trebuie sa aveti curent electric trifazat (380 v).

Am achiziționat o centrală peleti Mareli SBN 35 minune de centrală, super bună, multumit pînă la dumnezeu, reprezentanți super oameni, la ori e oră raspund ,îți dă indicatii, tot respectul dl Dan și Ciprian

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *