Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie casa parter Hunedoara, Deva, oferte firme

Buna ziua. Vreau sa incep constructia unei case parter in Hunedoara, Deva, suprafata 135 mp, doresc oferte de pret de la firme pentru manopera la rosu. Multumesc.


Intrebare de la Daniel, pe adresa redactiei: Constructie casa parter Hunedoara, Deva, oferte firme.

5 răspunsuri la “Constructie casa parter Hunedoara, Deva, oferte firme”

Ofertele pentru constructii variaza in functie de materialele si tehnologiile folosite; case din lemn, case din pamant, case pe structuri metalice, case din materiale inerte (caramida, BCA, BCU) etc.
Sunt din Timisoara si am Agrement Tehnic pentru o tehnologie noua de constructii. Constructii pe structuri integral monolite (beton turnat) cu ajutorul unor cofraje din Beton Perlitic care raman incorporate in structura zidurilor construite. Cheltuielile de constructie sunt la fel ca cele cu caramida sau BCA insa calitatea structurilor este superioare din punct de vedere al parametrilor de izolare termica, fonica si a absortiei de umiditate. Posibilitatea de a face igrasie se reduce considerabil.

Bună ziua suntem interesați sa va facem o ofertă de preț pentru casa dumneavoastră, trimiteți proiectul la adresa mea de e-mail am experienta de peste 20 de ani in construcții

Bună ziua! Suntem interesați sa venim pentru dumneavoastră cu o oferta de ne refuza.
Mai multe detalii la nr. De telefon 0733858773

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *