Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie casa structura lemn Brasov, 2021 – firme?

Buna ziua. As dori sa construiesc in vara lui 2021 o casa pe structura de lemn, dulapi 15×5 cu osb de 18, in comuna Carpinis, la 10 min de Brasov. Aproximativ 200 mp suprafata desfasurata, parter plus etaj. Fundatia exista.


As vrea o ridicare la rosu plus finisare pe exterior. Daca sunt echipe / firme dornice sa imi faca o oferta, va rog sa imi spuneti pentru a discuta detaliile. Multumesc.

Intrebare de la Laurentiu, pe adresa redactiei: Constructie casa structura lemn Brasov, 2021 – firme?

8 răspunsuri la “Constructie casa structura lemn Brasov, 2021 – firme?”

firma din Breaza prahova din 2003 execută case la rosu din lemn material și manoperă de la 129 euro mp detalii tel 0723249738
La cererea dv execută finisaje int și ext
avem lucrări executate și poze

Buna ziua,
Pentru un proiect predefinit la o casa de 192 mp, 6 camere si 3 bai, cu mansarda, pretul este de 86.874 euro.
In acest proiect sunt incluse:
Structura de rezistenta din lemn import Germania, Austria sau Cehia. Lemnul este tratat impotriva focului, a insectelor, a mucegaiului si a ciupercilor.
Izolatie de 27 cm la peretii exteriori cu celuloza ecologica si vata bazaltica tencuibila la fatada.
Exteriorul semifinisat: la fatada se aplica doua straturi de adeziv masa de spaclu + plasa de armare, mai trebuie data doar culoarea.
Acoperis cu tigla ceramica sau din beton (tip Bramac).
Placarea interioara cu gipscarton antifoc.
Ferestre din PVC clasa A, profil alb cu 5 camere, 3 foi de sticla termopan + usa de intrare.
Executie instalatie sanitara si de incalzire in PPR (fara obiecte sanitare, calorifere, centrala), instalatie electrica cu tablou de sigurante echipat (fara intrerupatoare, prize si corpuri de iluminat).
Pentru raspuns detaliat ma puteti contacta pe adresa de email:
danvpaunescu@yahoo.com

Suntem producator de case de lemn din Brașov. Putem realiza construcția până la nivel de finisaje interioare -exterioare inclusiv. Realizăm proiectul structurii de lemn, dupa arhitectura d-voastră. Construim panourile in hală, le tratăm ignifug si contra insecte, ciuperci si mucegai , prin imersia lemnului. Vă rog trimiteți cerere pe casalemn07@gmail.com sau tel 0761833833. Avem in desfasurare in acest moment o casă pe parter, etaj si mansardă in centrul Brasovului, ce o putem viziona săptămâna aceasta când doriți.

Buna ziua.
Suntem specializati in fabricarea si montajul caselor pe structura lamn( du panouri prefabricate ) , cu un portofoliu important de lucrari . In zona BV , avem 2 case realizate . Ne puteti contacta pe -office@constructii-caselemn.ro
Cu stima 0722235456

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *