Categorii
Intrebari de la cititori

Cost fundatie 180 mp zona urbana plus constructie?

Salut, imi place site-ul si sunt interesat cat ar costa un metrul cub de fundatie de beton de o calitate superioara pentru o fundatie de 170-180 m² cu 70 de cm adancime. Vreau sa o fac intr-o zone urbana. As vrea sa aflu, daca m-ar putea ajuta cineva, cat m-ar costa sa ma ridic pe aceeasi fundatie cu aceasi marime (L x l) cu 2 etaje, la 2.2 m inaltime pe dinauntru, fara pod.


Si inca o ultima dorinta as avea, cat m-ar costa sa izolez constructia termic si partial fonic si sa ii pun incalzire (centrala termica) si cat m-ar costa sa o iluminez peste tot pe interior? Sper sa ma ajute cineva ca am nevoie. Multumesc!

Intrebare de la Silviy, pe adresa redactiei: Cost fundatie 180 mp zona urbana plus constructie?

2 răspunsuri la “Cost fundatie 180 mp zona urbana plus constructie?”

Orice constructie pleaca de la planul cadastral al zonei. o schita sau o idee a proprietarului, un proiect de arhitectura, proiectul de executie si proiectele de instalatii. Urmeaza autorizatia de constructie si executia.
Preturile se fac dupa proiect. Altfel puteti sa luati un pret al zonei si sa vedeti cat va costa dar va fi un pret aproximativ. Nu va sta cineva sa inteleaga ce vreti sa spuneti prin beton de calitate superioara si sa calculeze restul.
Cu respect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *