Categorii
Intrebari de la cititori

Culoare scaune dining, masa alba, canapea verde?

Buna ziua! Ce culoare sa pun la scaunele de la masa de dining alba, daca fotoliul si canapeaua sunt verde smarald, mobila alba, draperiile gri inchis? Dar covorul si pernutele decorative? Multumesc frumos.


Intrebare de la Mari, pe adresa redactiei: Culoare scaune dining, masa alba, canapea verde?

3 răspunsuri la “Culoare scaune dining, masa alba, canapea verde?”

Buna, Mari!

Depinde si ce preferinte cromatice ai sau cat de multa culoare iti doresti sa vezi in living.

Intrucat verdele smarald este o culoare cu impact vizual puternic, cred ca poti alege scaune, covor si pernute decorative roz pudrat combinat cu gri. Sau poti opta pentru un covor in ton cu draperiile, pastrand rozul pudrat pentru scaune, pernute decorative, adaugand eventual un tablou supradimensionat asortat, care sa combine toate culorile din decorul livingului.

Da, teoretic poti, insa te vei alege cu doua culori tari si intense in aceeasi incapere, lucru care ar putea sa te oboseasca in timp. Cromatic insa verdele smarald poate face casa buna cu galbenul mustar. Asa ca, fiind vorba despre livingul tau, poti alege ce combinatie de culori iti place mai mult.

O alta varianta poate fi si nuanta somon prafuit, care este ceva mai intensa decat rozul prafuit, dar mai putin accentuata decat galbenul mustar.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *