Categorii
Intrebari de la cititori

Idei dressing dormitor matrimonial apartament de bloc

Buna ziua, va atasez o schita cu dormitorul matrimonial. Vrem in spatele usii, dupa cum se poate vedea in desen, sa facem un dressing.
Intampinam mai multe probleme: adancime de 50 cm, apartamentul e in bloc pe cadre iar in colturi se afla stalpii de beton.


Latimea e de 2.75, avem mai multe idei. Eu vreau sa iau de la ikea gama pax bergsbo de 2.5 ml lungime si 40 adancime si sa fac scafe din rigips, astfel dressing-ul sa fie incadrat perfect. Sotia vrea un dulap de 1.5 ml latime la 60 cm adancime. Ideea sotiei nu-mi surade deoarece nu stiu cum se vor vedea spatiile ramase. Ajutati-ma, va rog, cu un sfat. Daca aveti alte ideei va rog sa le impartasiti cu mine. O zi buna.

Intrebare de la Alexandru, pe adresa redactiei: Idei dressing dormitor matrimonial apartament de bloc.

schita dormitor matrimonial alexandru

Un răspuns la “Idei dressing dormitor matrimonial apartament de bloc”

Buna, Alexandru!

Dintre cele doua idei pe care le-ai expus eu as merge pe varianta propusa de tine, considerand-o mai frumoasa si mai ofertanta din punct de vedere al spatiului de depozitare pe care il ofera. Un dulap din perete in perete si din pardoseala pana in tavan va arata intotdeauna mai elegant si mai discret decat unul care ocupa doar o parte a unui perete care oricum nu poate fi folosit intr-un alt fel.

Cata vreme sistemul de dressing pe care il preferi dispune si de bare de umerase telescopice, nu vad niciun motiv sa alegeti un dulap mai adanc care sa nu acopere intregul perete.

Puteti vedea cum arata un dressing cu adancime mica proiectat intr-un domitor minuscul in articolul urmator:

https://www.casadex.ro/2019/06/din-alb-in-albastru-inchis-transformare-uimitoare-a-unui-dormitor/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *