Categorii
Intrebari de la cititori

Preturi 2021 manopera casa la rosu – 100 mp

Buna ziua. As vrea sa aflu si eu un pret pentru manopera, pentru o casa la rosu. Incep constructia in 2021, cum da caldura, acum a venit deja frigul si nu mai e timp sa o ridic. Doresc preturi exacte la metru patrat si doar la rosu.


Intrebare de la Radu, pe adresa redactiei: Preturi 2021 manopera casa la rosu – 100 mp.

32 de răspunsuri la “Preturi 2021 manopera casa la rosu – 100 mp”

Buna ziua.
Construim case la rosu in mai multe judete.
Pentru a primi ” pret exact” (cum scrieti dvs), este necesar sa oferiti si informatii exacte – proiectul casei ,locatia acesteia etc.
Astept aceste informatii pe adresa. antrecons10@yahoo.com

Buna seara ma puteti contacta 0786861810 , preturile incep de la 45 euro mp si pot ajunge si la 90 euro mp .

buna ziua. firma din 2003 cu realizarea a peste 25 case la rosu cheie. Avem cofraje. popi metalice etc. Pret manoperă cu cofraje de la 70 euro mp . putem executa materiale si manoperă de la 220 euro mp detalii tel
Vlad – 0723249738

nimeni serios nu iti va oferi UN PRET EXACT, fara sa vada proiectul inainte.
pretul depinde de simplitatea sau complexitatea proiectului.
apoi, cum a mai spus cineva anterior aici, locatia este deasemenea importanta.
una este sa construiesti la ses, alta la munte. cota terenului, etc.
in fine – eu te inteleg. nu ai experienta si ti se pare total aiurea ce spunem noi astia mai vechi in domeniu. ai impresia ca este doar un mod mai elaborat, de ati mari pretul cerut.

din pacate ai sanse destul de ridicate sa gasesti pe cineva – pe masura a ceea ce o sa fi dispus sa si platesti.
exemplu : la 45 €/mp la rosu ALA ESTE DE MESERIE CUM SUNT EU MEDIC .
ca si idee – in mare – o sa iti ofer un pret totusi pe care ar trebui sa te astepti sa il platesti : cca 75€/mp .
ma refer la manopera.

nu te sfatuiesc sa iei cu materiale incluse in pret , deoarece 99% o sa iti aduca materiale nu din cele mai bune. si se uita sa stoarca si ultimi banuti din pret. nu spun ca toti sunt la fel . dar sanse mici sa il descoperi tu pe ala serios. pe ala il gonesti primul. si il iei pe MESERIASUL . ca si sfat incearca sa gasesti unul care are recomandari bune din partea vecinilor, cunostintelor.
spor la treaba si o zi placuta sa ai

Buna ziua! Pretul variaza in functie de complexitatea proiectului si de locul unde va fi constructia ( in panta sau ses). Un preț estimativ 60 € pana la 80 € mp

Buna ziua,
Preturile noastre pentru manopera „la rosu” in 2021 incep de la:

30 euro/mp – Manopera casa de lemn montata pe fundatia clientului
60 euro/mp – Manopera pentru casele de caramida sau BCA

GARANTAM seriozitate, calitate si promtitudine !
Construim „la rosu” orice model de case de lemn, din caramida sau din BCA, oriunde in Romania sau in Europa !

Echipa EQONFORT
eqonfort. ro
+40746.343.338 ; +40757.277.377

*Pretrile nu includ TVA, transport si cazarea echipei. Preturile pot varia in functie de complexitatea proiectului si de locatia acestuia.

Bună ziua, un preț real ar fi de 100 euro manopera ( cu sapatura si compactare mecanizata, cu cofraje , schela , popi metalici… incluse) pentru o lucrare de calitate pentru ca societatea trebuie sa facă profit și sa își plătească bine personalul.

De ce nu faci în regie proprie… economisești vreo 4-5 mi de euro. in timisoara se prefera soluția asta.

Intre 70 si 90 euro mp manopera la rosu depinde de teren si complexitatea proiectului

Un preț la manopera mp la rosu? Eventual la o casa p+m de 140 mp? În zona Berceni If.

Suntem echipa de muncitori care construim case la rosu si la cheie va rog sa ma contactati 0767270592

Am gasit preturi la rosu de la 150 , si chiar de 100 eur. mp cu o echipa mica, 2 , 3 meseriasi. Casa micuta, fara pretentii, fundare standard pe teren drept , medie, si materiale la fel BCA, cu stalpi beton armat.

Iasi. Bacau

Pretul difera in functie de zona si daca lucrezi cu echipe de meseriasi (la negru fara vreo garantie, pe multi nici nu ii mai gasesti daca iti fac ceva aiurea la casa) sau cu o firma (care daca nu are TVA de platit, macar are taxele salariale si impozitul – ceea ce trebuie luat in calcul).
Fara cofraj, popi, schela gasesti echipe incepand de la 45 E/mp iar firme incepand de la 60 E. Pretul cel mai corect este in urma unui deviz preliminar, doar in baza lor ar trebui comparate ofertele.
Orice varianta ai alege eu iti recomand angajarea unui manager de proiect care pentru 5% din valoarea lucrarii te scapa de toata bataile de cap (alegerea constructorului, negocierea preturilor, asigurarea termenelor de executie, asigurarea costurilor si a calitatii). Uneori il platesti din economia facuta de el (negociere si buna administrare a lucrarilor). Spor.

am gasit o echipa de baieti care imi construiesc casa cu 50 euro/mp manopera la rosu cu scheletul acoperisului, dar fara batut tabla. casa este doar parter (3 camere, bucatarie, baie si CT) si are 100 mp construibili. caramida ext de 38 cm si interioara de 25 cm , in afara de 2 pereti de 15 cm (baie cu CT). in cele mai multe cazuri intalnesti doar preturi de 75-80 euro/mp in sus (exorbitant, totusi este Romania), exact cum scriu cei de aici in comentarii. Abia in septembrie o sa torn fundatia cu placa si daca vremea va tine cu noi pana la sfarsitul lui octombrie sa o ridice, din cauza ca baietii oferind preturi reale si treaba buna sunt full. casa se va face in judetul Neamt.
sfatul meu este sa mai cauti, ca pana la urma gasesti si pamanteni.

Domnul Stefan as dori și eu un număr de telefon/email dacă se poate și eu tot pe lângă Neamț as dori sa ridic o casa P+M am deja proiect și autorizație . Va mulțumesc anticipat .

Ptr. o extensie adică un dormitor, un hol și o mansarda, amprenta la sol în jur de 30 mp, construcție din BCA, zona deal din Vrancea, puteți să-mi dați un preț la mp ptr. constructie la rosu?

As dori sa fac o casa in targoviste 10/10m cu masarda , cat m-ar costa manopera + materialele . Daca oferta imi covine in Iunie incepem lucrarea .

@Ionascu interesanta abordare, gandesc ca proiectul il realizati in timp ce se executa constructia :))))
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
0742 756576
casatamultvisata@yahoo.com

Alina, din păcate nu pot sa fac asta. Sunt atâția rău făcători, iar băieții nu vor probleme, având în vedere ca „strica piața”. Mi sa spus sa nu dau detalii despre ei necunoscuților ci doar celora pe care ii cunosc. Mai întrebați in stânga și în dreapta, ca sigur o sa găsiți pe cineva cu preturi reale.

Bună ziua! Doresc sa construiesc o casa la rosu de 130-140 m pătrat în Sibiu. Aștept ofertă!

as vrea sa stiu, o casa cu mansarda , daca amprenta este 100 m.p. la mansarda cat este pretul fata de parter.. sau se face calcculul 100×2 ? .. ca difetenta e majora cel putin . nu?
difernta de material si mana de lucru.

As dori sa construiesc o casa p+1 185 m patrati în Balotesti Ilfov. As vrea sa știu și eu un preț la rosu pe metru pătrat? Un proiect simplu

Va salut. Leonard ma numesc as dori o firma pt un proiect bloc P + 3E +4 retras 1900 mp are toată suprafața construită . Doresc o colaborare serioasă pt acest proiect . Adresa București sector 5 .
Telefon 0765843263

Buna ziua, ma intereseaza cat ar costa o constructie pe 4 niveluri, amprenta la sol 100 mp in Bucuresti! la rosu, la gri si completa! multumesc!

Buna ziua,
Am terenul deja si intentionez sa construiesc o casa la 170 mp utili.
Daca stie cineva cat TVA platesc in situatia in care construiesc cu firma?

Multumesc

Vă salut cu respect … suntem o echipa de 5. construim case la roșu preț 50 e/mp

Salut, Daniel,

Trimite-mi un numar de contact unde Te pot gasi. Urmeaza sa construiesc 2 corpuri a cate 2 locuinte individuale cuplate, sector 5, Bucuresti, strada Drumul Ghindari 87-89.
Catalin; 0727401408

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *