Categorii
Intrebari de la cititori

Reparam acoperisul sau il refacem? Hunedoara

Buna ziua. Am cumparat recent o casa cu mansarda, la rosu, in Petrosani, judet Hunedoara. Acoperisul are 165 mp, nu este conform proiectului. Intrebarea mea este: ce varianta ar fi mai usoara si mai ieftina? Sa incerc sa il reparam sau sa il refacem de la inceput si la ce costuri sa ne asteptam, pentru oricare din variante. Multumesc frumos pentru raspunsuri.


Intrebare de la Diana, pe adresa redactiei: Reparam acoperisul sau il refacem? Hunedoara.

3 răspunsuri la “Reparam acoperisul sau il refacem? Hunedoara”

Deoarece ati cumparat deja casa nu mai aveti nevoie de acte si inspectii de care sa depinda inchiderea autorizatiei de construire. Acum depinde de cat de bine este facut si ce probleme sunt. Intrebarea dumneavoastra este de genul:
Sa-mi repar masina sau sa iau alta? fara a oferi nici un detaliu despre ce este gresit, probleme, materiale etc… Costurile pot varia intre 3k Euro si 30 mii Euro
Sfatul meu pentru dvs este sa va adresati unei firme de constructii pentru evaluarea situatiei (conta cost bineinteles).
Hmm intrebare tipica oamenilor noi veniti: Vreau sa-mi zici acum da acum nu peste o ora ce sa fac si cum.. nu ma intereseaza sa ma documentez ca nu am timp.. tu sa-mi zici siii.. gratis :)))))))))

Iti multumesc pentru raspuns, si da, am sesizat rautatea din tonul tau. Sunt la inceput, da, dar asta nu inseamna ca am cerut ceva „acum si gratis”. Si crede-ma ca am incercat sa ma documentez.
Credeam ca aici e vorba despre sfaturi se pare ca m-am inselat. Intre timp cu ajutorul oamenilor putin mai binevoitori decat tine, am hotarat sa il schimb, si spre surprinderea ta, nu gratis!
Zile cu soare iti doresc, si bucurii multe!

Buna ziua trimiteti niste fotografii cat mai detalite pe adresa mea de e-mail si va pot ajuta cu soluția cea mai avantajoasă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *