Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Tamplarul din Constanta care face mobila de vis pentru copii

Tamplarii buni sunt pe care de disparitie in tara noastra. Acesta este un lucru pe care il descopera cei care au nevoie de servicii de tamplarie pentru amenajarea propriei case. Din fericire, mai exista mesteri extraordinar de talentati, specializati pe crearea de tamplarie sau mobila la comanda, iar unul dintre ei se afla in Constanta. Este vorba despre un tamplar care creeaza exclusiv mobila pentru camerele copiilor.


Si nu orice fel de mobila, ci niste minunatii care ii bucura si pe parinti, nu doar pe micutii pentru care aceasta este construita. Drept sa spun, mi-a fost tare greu sa selectez doar cateva imagini cu modelele de patuturi, birouri si dulapuri create de tamplarul constantean impreuna cu echipa sa. Am constatat cu uimire ca absolut toate piesele de mobilier care ies din mainile lor sunt niste veritabile bijuterii ce aduc zambete si indeamna la visare.

2-model-pat-copii-supraetajat-casuta-alba-accente-negre-bleu

Mobila unicat la comanda pentru copii si tineret

Daca te intrebi de ce ar cumpara cineva mobila din lemn la comanda pentru camerele copiilor si adolescentilor acum, cand magazinele de specialitate dispun de garnituri si ansambluri intregi din care putem alege, raspunsul este cat de se poate de simplu: pentru ca isi doresc piese unicat, confectionate din lemn masiv, perfect adaptate dorintelor copiilor si spatiului disponibil in camerele lor. Parintii care au doi sau trei copii ce impart aceeasi camera reprezinta un procent important dintre clientii producatorilor de mobilier la comanda.

Tamplarul din Constanta lucreaza doar la comanda, creand minunate piese de mobilier ce transpun in realitate toate dorintele copiilor si parintilor deopotriva. Parintii multora dintre copiii pentru care talentatul mester a construit paturi de poveste spun, cu bucurie si uimire, ca micutii lor au inceput sa doarma in propriile camere imediat ce le-au vazut dotate cu noile ansambluri de mobilier, atat de frumoase sunt! Creatiile echipei constantene au ajuns deja in toate colturile tarii, crescand in popularitate de la o comanda la alta.

3-ferestre-jardiniere-acoperis-roz-pat-casuta-alb

Mobila Montessori si paturi in forma de casuta cu tobogan

Am observat, din colectia de imagini de pe pagina Facebook a tamplarului talentat ca o mare parte dintre comenzile pe care le-a onorat pana acum o constituie paturile Montessori in forma de casute cu design minimalist, inclusiv la dimensiuni iesite din tipare, adica mult mai mari decat cele disponibile in magazine. Cealalta parte importanta a comenzilor este formata din paturile supraetajate si multifunctionale, pentru unul, doi sau chiar trei copii, acestea fiind cele mai colorate, vesele si frumoase creatii posibil. M-au amuzat in mod deosebit paturile supraetajate cu tobogan si sunt convinsa ca acest element este in topul preferintelor copiilor.

Te invit sa citesti si: Principii Montessori – cum amenajezi camera copilului?

4-pat-supraetajat-3-copii-casuta-tobogan

Grija pentru detalii a tamplarului constantean se observa fara pic de efort: in ferestrele vesel colorate cu obloane din lemn ale paturilor-casuta, in jardinierele agatate sub ferestre, in elementele decorative si luminitele cu care sunt decorate paturile, scarile de acces spre zona de superioara de dormit etc. Pana si birourile, dulapurile de haine sau politele si etajerele pe care le creeaza ies din tipare, avand acelasi aer nastrusnic si amuzant. Culorile si decoratiunile cu care sunt accesorizate toate piesele create in atelierul din Constanta sunt stabilite in urma discutiilor despre pasiunile si preferintele copiilor.

Citeste si: Idei de amenajare a camerei copiilor – spatii vesele, colorate si organizate.

Mai multe imagini si detalii despre pret gasesti aici: Tamplar lemn Constanta

Un răspuns la “Tamplarul din Constanta care face mobila de vis pentru copii”

Buna, nu este bine sa existe nimic deasupra paturilor, mai ales la copii, deoarece in caz de cutremur pot cadea pe oameni. De asemenea, nici mobila nu se amplaseaza langa paturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *