Categorii
Intrebari de la cititori

Trebuie sa schimb mobila de bucatarie, ce ma sfatuiti?

Buna ziua. Trebuie sa schimb mobila de bucatarie deoarece voi introduce masina de spalat vase si cea de spalat rufe in ea, dar nu stiu ce culori sa aleg. Faianta vanilie, gresie crem, aragaz inox, masina de spalata rufe inox. Ce ma sfatuiti? Multumesc.


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Trebuie sa schimb mobila de bucatarie, ce ma sfatuiti?

3 răspunsuri la “Trebuie sa schimb mobila de bucatarie, ce ma sfatuiti?”

Buna, Elena!

Ce culori iti plac si ce tip de fronturi vrei sa alegi de aceasta data, frezate, din MDF sau simple si drepte din pal? M-ar ajuta sa aflu si ce culori predomina in celelalte incaperi ale casei sau macar in incaperea alaturata bucatariei.

Buna, Victoria!
Ne gandeam la fronturi din MDF, alb lucios, dar nu sunt sigura de blat ce culoare ar trebui sa aiba.
Intrarea in bucatarie se face din hol care este tot alb, iar usa bucatariei este termopan, am incercat sa atasez o poza, dar nu rausesc..

Multumesc pentru raspuns 🙂

In asociere cu gresia si faianta crem si cu fronturile albe si lucioase ale mobilei (banuiesc ca vor fi netede, nu frezate, intrucat nu ai specificat acest lucru) poate fi ales un blat din ce imita cimentul sau betonul, unul negru sau unul in ton cu faianta. De asemenea puteti incerca si varianta unui blat din lemn sau care sa imite furnirul din lemn.

Nu stiu cum este chiuveta, insa recomandarea mea este sa nu alegeti una colorata, ci una asortata fie cu fronturile mobilei, fie cu electrocasnicele vizibile (plita, cuptor), fie in ton cu blatul (neagra de pilda).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *