Categorii
Intrebari de la cititori

Variante constructie casa 90-100 mp cu buget redus?

Buna seara. Pentru o casa de 90 – 100 mp, fara fundatie (teren extravilan, constructia pe piloni), pe un sigur nivel, care ar fi cea mai buna solutie pret / calitate? Intre casele din containere si cele pe structura metalica sau lemn, ce varianta ar fi mai potrivita, tinand cont de faptul ca nu am un buget prea mare? Multumesc anticipat.


Intrebare de la Frenț, pe adresa redactiei: Variante constructie casa 90-100 mp cu buget redus?

8 răspunsuri la “Variante constructie casa 90-100 mp cu buget redus?”

Nu exista case cu buget redus ! Exista case cu buget normal , conform proiectului si buget extra ptr finisaje cu calitate superioara . Toti vor sa vanda garsoniera confort 3 si cu banii rezultati sa-si faca vila. Constructorul face aceeasi munca, indiferent daca terenul este extra sau intravilan , in buricul capitalei sau pe maidanul din teleorman

Din cate stiu o locuinţă permanentă sau o casă de vacanţă poate fi construită doar pe un teren intravilan.
In extravilan ca sa ti se elibereze autorizatie de construire trebuie PUZ sau PUG pe care primaria trebuie sa il faca. Si sunt mai multe dezavantaje la construirea in extravilan, asta daca legea nu o interzice:
Legea 82/1991,art.92, alin (1): „Amplasarea construcţiilor de orice fel pe terenuri agricole din extravilan de clasa I şi a II-a de calitate, pe cele amenajate cu lucrări de îmbunătăţiri funciare, precum şi pe cele plantate cu vii şi livezi, parcuri naţionale, rezervaţii, monumente, ansambluri arheologice şi istorice este interzisă.)
Intai intereseaza-te la primarie daca poti construi (sau amplasa) si ce iti dau voie.

Dacă nu are fundație, e ca si un container, pus pe o placă de ciment ! Varianta din lemn, pare a fi cea mai potrivită și la îndemână. 0720424045

Niko nu ai prea înțeles întrebarea, în plus există o casă pentru fiecare atâta timp cât lupți pentru visul tău
Mențiunea că terenul vreau să îl cumpăr extravilan nu era în ideea că ar putea influența prețul construcției, ci pentru a primi anumite sfaturi de la cunoscători, pentru asta îi mulțumesc lui Vali pentru informații și sfaturi.
În plus, Niko… îmi pare rău că ai ajuns să fi atât de frustrat pentru cerințele clienților… dar eu nu am zis nici că am bani de o garsonieră, nici că vreau vre-o vilă, din contră… cea mai bună variantă pentru o casă modestă. Mulțumesc pentru înțelegere.

Adrian sunt case din containere maritime, izolate și arată exact ca orice altă casă. Se pot monta și pe piloni. Prețul pe mp / cheie este până în 430 euro. Pentru construcția din lemn la cât se ridică?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *