Categorii
Intrebari de la cititori

Ce dezumidificator este mai bun pentru casa?

Buna tuturor. Vreau sa cumpar un dezumidificator si nu stiu care ar fi mai bun. Daca aveti informatii va rog sa imi recomandati si mie marci / modele de dezumidificatoare bune pentru o casa in plina renovare (sa se usuce mai repede tencuielile etc). Multumesc.


Intrebare de la Florina, pe adresa redactiei: Ce dezumidificator este mai bun pentru casa?

4 răspunsuri la “Ce dezumidificator este mai bun pentru casa?”

Buna,
Am folosit cand ne-am mutat in casa noua, si recomand, Dezumidificator AlecoAir D12 ECO,12 l /24h, Filtru Cold Catalyst, Uscare Rufe, Display digital, Higrostat, Debit 120 mc/h de la AlecoAir. Costa 599 lei de pe site.

Cel mai bun dezumidificator esta natura. Orice lucru fortat (artificial) nu este in regula. Curentii de aer, chiar si iarna mai recomandat si sanatos decit ori dezumidificator. Numai si numai daca esti fortat si nu ai alta solutie de locuit recomand uscarea fortata. E O PARERE, NU NEAPARAT CEA MAI BUNA SOLUTIE!!!

Turbionaire Smart 12 Eco este un dezumidificator la 584.00 ron de la Dedeman, ce are capacitatea de a elimina pana la 12 litri de apa in 24 ore, are rezervor de 1.8 litri si este prevazut cu refrigerant R290. Cu ajutorul acestuia preveniti formarea mucegaiului, mirosurilor si alergenilor.
Rezervorul de apa are indicator pentru nivelul de umplere, existand posibilitatea adaptarii unui furtun de 0.6 m (inclus) pentru eliminarea apei in modul de drenaj continuu.
Panoul de control (LED) ofera posibilitatea de a alege dintre cele doua viteze ale ventilatorului, de a seta un timp de functionare (timer programabil 1 – 24 h) al dispozitivului, de a alege un mod de dezumidificare (Auto/Continuu) sau de a activa modul de uscare a hainelor.
Caracteristici tehnice:
putere consumata: 200 W;
curent admis: 1.1 A;
nivel zgomot: 4 dB;
numar de viteze: 2;
tip agent frigorific: R290;
dimensiuni: 41.6 x 29.6 x 21.7 cm;
ecran digital: da;
functie uscare radiator: da;
indicator nivel apa: da;
auto-stop cu alarmare acustica la umplere rezervor: da;
filtru de praf: da;
volum camera: pana la 34 m³;
mod de functionare compresor: cu agent frigorific ecologic;
drenaj continuu: da;
dezumidificare continua: da;
functie auto: da;
functie auto-restart: da;
furtun drenaj 0.6 m inclus.
Îl folosesc de 3 luni și merită fiecare bănuț. Scoate apa pe timpul zilei când sunt la serviciu, este silențios și versatil. Recomand cu căldură.

Bună
Indicat este să folosiți un dezumidificator industrial .
Cele pe care le găsiți la magazinele bricolaj sunt de uz casnic. Va pot închiria dezumidificatoare + ventilatoare. Daca doriți mă puteți contacta și va explic și diferența între ele.
bdaconstruct@yahoo.com
Cu stima
Ion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *