Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie casa Sibiu 2021, am autorizatie

Buna ziua! As dori sa incep in primavara / vara 2021 constructia unei case in localitatea Cristian, judetul Sibiu. Este vorba de o locuinta familiala, doar parter, suprafata construita 135 mp. Locatia dispune de apa curenta si energie electrica. Autorizatia de constructie este emisa.


Orice alte detalii constructive (proiect, schite, necesar materiale, etc) le pot trimite prin email pentru consultare. Ma intereseaza un pret pentru construirea casei la rosu. Daca va intereseaza o colaborare va rog sa imi trimiteti adresa de email pentru a discuta in detaliu. Multumesc si sarbatori fericite!

Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Constructie casa Sibiu 2021, am autorizatie.

8 răspunsuri la “Constructie casa Sibiu 2021, am autorizatie”

Buna ziua ,
Sunt interesat sa va intocmesc o oferta de pret , va rog sa imi puneti la dispozitie urmatoarele documente : studiul geo , liste de cantitati (daca sunt disponibile) si partea desenata.
Contact :ciolantoni@gmail.com sau 0729520968

Pot sa va ofer o solutie tehnologica alternativa. Detin Agrement Tehnic (autorizatie) pentru un nou Procedeu Tehnologic de constructie. Procedeul Tehnologic, realizeaza structuri de constructii in regim de structuri integral monolite (din beton turnat) atat pentru zidurile de structura portanta cat si pentru zidurile de structura neportanta.
Cheltuielile de realizare a obiectivelor de constructii sunt similare cu cele care se realizeaza pe baza de caramizi, blocuri ceramice sau BCA, usor poate mai reduse insa calitatea zidurilor de structura este superioara din punct de vedere al izolarii termice,fonice si al umiditatii interioare a incaperilor.
Pentru detalii si informatii suplimentare apelati la tel 0771 498242 Costy.

Buna ziua eu sunt de la Saliste 6 km distanta de Cristian, as fi dispus sa va ofer maxima seriozitate eu si echipa mea am cateva exemplare construite in apropiere daca sunteti intetesat ma puteti suna la numarul de tel 0747991063

Buna ziua, astept proiectul dumneavoastra pe urmatoarea adresa de mail: marius.bela@yahoo.com pentru o analiza si oferta concreta.. Va pot face o oferta la manopera sau material / manopera. Multumesc. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie la nr. tel. 0748761762

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *