Categorii
Intrebari de la cititori

Culoare comoda dormitor daca 3 pereti sunt albi?

Buna ziua! Vreau sa iau o comoda in dormitor avand ca lungime 150 cm. Nu ma pot hotari ce culoare sa fie. Parchetul e alb, usa e alba, 3 peret sunt albi si al 4-lea unde e patul este un crem. Patul e gri si noptierele sunt albe. Sa iau si comoda alba? Nu e prea mult alb?
Va multumesc!


Intrebare de la Alexandru, pe adresa redactiei: Culoare comoda dormitor daca 3 pereti sunt albi?

3 răspunsuri la “Culoare comoda dormitor daca 3 pereti sunt albi?”

Buna, Alexandru!

Depinde cum percepi tu ideea de „prea mult alb” si de cat de mare si luminoa este dormitorul.

Comoda poate fi neutra, adica alba sau gri, ca patul, dar poate deveni si elementul de accent din dormitor. De pilda, poate fi neagra, verde smarald, galbena sau burgundy. Nu ai mentionat deloc accesoriile textile ale incaperii, ce draperii, covor si asternuturi ai ales?

Nu am ajuns încă la textile… La gri și la verde m-am gândit și eu. Îmi place mult verdele, dar nu ma gândeam ca e o idee buna:)). Dacă iau verde, la textilele pe ce culori sa merg?
La mulți ani tuturor!

Poti alege textile gri, adica neutre, dar poti merge si pe o combinatie de gri cu o nuanta cuminte de mov sau aubergine (culoarea vinetelor coapte) si verde. Depinde mult ce nuanta de verde vei alege pentru comoda.

In orice caz, pentru a lega vizual comoda de restul decorului, eu as opta sa accesorizez patul cu textile gri cu accente de verde sau gri cu accente verzi si aubergine (cuvertura gri si pernute decorative in combinatii colorate, de pilda), iar pentru draperii si covor as merge pe gri simplu, optand eventual pentru o tesatura gri cu doua texturi (mat si lucios sau semilucios) in cazul draperiilor. Covorul poate fi si alb.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *