Categorii
Intrebari de la cititori

Pret la rosu beci si casa P + 1 + pod, 83 mp?

Buna ziua. Dorim si noi o oferta pentru o casa P + 1 + pod. Dimensiunile casei sunt 7.24 x 11.48 = 83.11 mp. Suprafata construita totala – 166.23 mp, suprafata utila Parter – 62.61, suprafata utila etaj – 60.26. Placa dintre etaj si pod va fi de lemn. Podul in 4 ape cu inaltimea de maxim 1.5 m.


Terasa betonata de aproximativ 20 mp, sub terasa vrem sa facem un beci de 2.5 x 4.5 m. Ma intereseaza un pret la rosu pentru casa si beci. Eventual separat cat ma costa beciul si terasa. Terasa va avea acoperis din lemn.

Intrebare de la Marian, pe adresa redactiei: Pret la rosu beci si casa P + 1 + pod, 83 mp?

14 răspunsuri la “Pret la rosu beci si casa P + 1 + pod, 83 mp?”

Trimiteti Proiectul DTAC si LISTA CANTITATILOR de LUCRARI la adresa de e-mail : sorin30041960@yahoo.com ,precizati locatia santierului si va vom calcula foarte repede DEVIZUL ESTIMATIV al lucrarii DVS.
inginer constructor Sorin C
Autorizat Diriginte Santier si RTE(Responsabil Tehnic Executie)

Bună ziua,
Pentru oferta pret manopera execuție
Stadiul: La RoSu pentru: Casa P + 1 + Pod inclusiv Beciul și Terasa, rog sa trimiteți pe adresa de mail menționată mai jos planurile: Structura și Arhitectura.
După analiza veti primii oferta completa. Inclusiv timpul de execuție final. Mulțumesc

Cu stima: Marius (Construct)
Email: cennt2006@yahoo.com
Tel: 0742737334

Buna ziua!

Nu vă pot ajuta cu informații domnul Marian, îmi pare rau. In schimb am câteva vorbe pentru o parte din cei care scriu aici pe site. In cazul de față domnul Marian a dat detalii cu privire la suprafețe, înălțime acoperis, terasa, etc., detalii suficiente că sa vă puteți face o idee despre ce este vorba, ținând cont că aveți experiența vasta in domeniu, NU?! Nu mai întrebați de proiect, este o stupizenie sa tot întrebați de proiect atunci când omul vrea să-și facă o idee de preț. Ca cineva să-și facă un proiect deja trebuie sa plătească macar 1000 euro, și pentru ce?! Că sa afle că totul costă prea mult? Dacă ați construit case puteți estima cu o marjă de eroare, marjă pe care o puteți scrie și pe aceea, dacă vreți să treceți ceva cat mai aproape de realitate. Și în acest fel îl puteți ajuta. Daca ar da doar o suprafață atunci aș mai zice, dar așa? Nu vă costa mare lucru să dați un preț estimativ +- n euro. Daca nu vreți mai bine nu scrieți nimic.

Sărbători fericite!

PS: Sa nu înțelegi greșit, proiectul este neapărat necesar, dar ar trebui făcut odată ce știi ce vrei și deci ai deja câteva detalii cu privire la preț.

Da dupa cum a zis si domnul Andrei nu am inca proiectul tehnic. Si intradevar as vrea un pret aproximativ ca sa-mi fac o idee cat ar costa. Ca sa stiu daca merg mai departe sa imi faca proiectul pe dimensiunile astea. Poate e mai mult decat imi permit si atunci reconfigurez casa astfel incat sa pot sa ies la ce mi-am propus.

Marian ca sa-ti faci o idee macar avizata mergi la un arhitect. O discutie prealabila nu costa nimic pentru este si in interesul lui sa obtina un contract. Fara sa vorbeasca cu clientii innainte si sa ii convinga nu poate. Acolo aflii toate detaliile specifice zonei tale. Innainte sa mergi la el sa ai macar o idee de cum vrei sa arate casa ca fatade, asezare camere. Un studiu geo ar fi binevenit dar nu necesar in prima instanta daca el are deja studii facute in zona dumneavoastra.

Buna! Doresc sa construiesc o casa tip parter cu ampreta la sol de 100 mp. Cat costa materialele si manopera la rosu?

Beci terasa si casa la rosu.. 16000 euro.. popi aduc eu.. schela .. si grinzi doka plus ca d-vtra trebuie sa inchiriati panouri doka.. s-au facem cu scandura cofragele si folosim scandura la acoperis. tel. 0755259475

Contact dumitru 0751532692 avem experiența necesara avem toate sculele si toate utilajele pentru execuția lucrari suntem o echipa formata din 7 meșteri cu experiența in domeniu detalii la telefon 0751532692
14500 euro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *