Categorii
Intrebari de la cititori

Recomandari firme Ilfov constructie casa 2021, 100 mp

Buna seara. La inceputul anului viitor, mai exact prin luna Aprilie-Mai 2021, doresc sa incep lucrarile de constructie a unei locuinte in Comuna Balotesti, Judet Ilfov. Inca nu am un proiect al casei, dar doresc ceva modest, simplu, un singur nivel cu o suprafata de 100 – 120 mp maxim.


V-as fi recunoscator daca mi-ati putea spune costurile aproximative pentru o astfel de locuinta la rosu. De asemenea, m-ar bucura recomandarile de echipe / firme cu care ati lucrat, oameni seriosi si priceputi. In speranta ca voi gasi macar putin sprijin din partea dvs, a celor ce au jucat hora in care urmeaza sa intru si eu, va multumesc si astept cu interes recomandarile dvs. O seara buna.

Intrebare de la Iulian B, pe adresa redactiei: Recomandari firme Ilfov constructie casa 2021, 100 mp.

10 răspunsuri la “Recomandari firme Ilfov constructie casa 2021, 100 mp”

Înainte de a afla costurile, trebuie să faceți proiectul casei. După asta, ideal ar fi să vă angajați un diriginte de șantier care ar putea să vă ajute mult în alegerea firmei de construcții și în evaluarea costurilor.

Dle. Iulian,
la modul cum se misca Proiectantii si mai ales la cit dureaza obtinerea Avizelor cerute prin Certificatul de Urbanism este foarte posibil ca in aprilie – mai sa mai aveti de asteptat dupa Autorizatia de Construire. Sfatul meu este sa va grabiti in alegerea unui Proiectant (Structurist + Arhitect) care sa inceapa deja intocmirea Documentatiei pentru obtinerea Certificatului de Urbanism si apoi a PROIECTULUI DTAC pentru obtinerea Autorizatiei de Construire.
Dupa finalizarea PROIECTULUI DTAC puteti incepe cautarea unei echipe sau firme care sa va executa lucrarea.
inginer constructor
AUTORIZAT RTE(Responsabil Tehnic Executie) si Diriginte Santier,
Sorin C. sorin30041960@yahoo.com

Buna seara in luna ianuarie lucrez in balotesti mai avem cateva retusuri la o casa va astept sa o vedeti oricand doriti 0785548882 house-construct. ro

Buna ziua,
Va multumesc tuturor pentru atentia acordata si pentru datele de contact transmise. Voi reveni catre dvs. cand voi avea proiectul complet.
O zi buna!

Buna ziua,

Costurile constructiei depind de numerosi factori, cantitatile de materiale, tipul constructiei, natura terenului, locatie, etc.

Totusi, lasand la o parte aspectele enumerate, va putem ajuta cu un pret estimativ, pentru a va stabili un range al bugetului.

Va las mai jos datele de contact,
0757662558
fabshome1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *