Categorii
Stiri

Sistem Ventilatie Cu Recuperare de Caldura

Altecovent SRL este o companie construita pentru a spori confortul din interiorul cladirilor și a asigura un aer mai curat si mai sanatos. Produsele de baza comercializate de companie sunt urmatoarele:
– Sistemele de ventilatie cu recuperator de caldura descentralizata;
– Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura centralizata;
– Ventilatoarele de baie.


Fiecare produs comercializat de Altecovent este atent verificat, beneficiaza de instructiuni clare de instalare si de folosire si este 100% eficient in scopul pe care il are. Pentru ca stim ca fiecare casa este diferita si fiecare utilizator are nevoi unice, asiguram o gama foarte mare de sisteme de ventilatie si de accesorii pentru acestea, oferindu-le clientilor nostri posibilitatea de a achizitiona produse ale celor mai importante branduri din lume, bucurandu-se de garantie si de eficienta pe termen lung.

aer-proaspat-si-curat-in-locuinta

De ce noi?

Pentru ca de-a lungul timpului am reusit sa consturim un business bazat pe respect fata de clienti, asigurandu-le o platforma usor de folosit, un suport foarte bun cu ajutorul caruia fiecare se poate bucura de solutii personalizate, produse de cea mai buna calitate pe care le verificam pana in cel mai mic detaliu si chiar si montaj profesional.
Preturile foarte bine optimizate reprezinta un alt motiv pentru care Altecovent merita absolut toata atentia.

ventilatie_aerauliqa_recuperator_de_caldura

Ce sisteme centralizate recomandam?

recuperator-de-caldura-cu-entalpie-diagram

Wafe 350 ERV. Este un produs performant, ideal pentru cei care sunt incantati de ideea unei case pasive. Este placut din punct de vedere estetic, poate sa faca fata unei suprafete de pana la 250 de metri patrati si rezista la temperaturi intre -30 si 45 de grade Celsius. Un punct forte al acestui sistem de ventilatie este faptul ca functioneaza pe baza tehnologiei EFS, asigurand toate avantajele entalpiei. Wafe 350 ERV este un sistem dotat cu senzori de umiditate si de CO2, avand capacitatea sa analizeze mediul inconjurator si sa isi optimizeze modul de functionare in asa fel incat valorile din incapere sa fie mereu cele potrivite.

Printre cele mai importante avantaje care merita evidentiate la acest sistem centralizat se numara urmatoarele:

– Capacitatea de a recupera umiditatea;
– Costurile scazute. Investitia intr-un astfel de sistem este minima, fara sa fie nevoie de echipamente suplimentare. Operarea ulterioara este si ea foarte atractiva din punct de vedere al costurilor;
– Posibilitatea de control si monitorizare simpla, direct de pe telefon. Acest lucru este posibil prin conexiunile Ethernet si Sigfox IO.
– Posibilitatea de optimizare in functie de nevoi. Dispune de module de vacanta, module de noapte, module de vara sau module de iarna.

Centralele cu recuperatoare de caldura de la Aerauliqua. Sunt, de asemenea, foarte atractive si pot fi achizitionate la preturi cat se poate de convingatoare. Acestea sunt dotate cu numeroase module care eficientizeaza ventilatia, sunt protejate de carcase rezistente si pot fi instalate chiar si intr-un dulap sau in spatii inguste. La fel ca si in cazul centralelor Wafe, sunt echipate cu tot felul de tehnologii inteligente care optimizeaza fluxul de aer, indica atunci cand exista o problema si ajuta la optimizarea costurilor.

sistem-ventilatie-centralizata-aerauliqa-qr550a

Komfovent Domekt. Este o alta varianta foarte interesanta, consturita de Komfovent, un brand cu o istorie bogata in constructia de sisteme de ventilatie. Dotata cu preincalzire, nu necesita foarte multa intretinere, rezista foarte mult in timp si are un nivel redus de zgomot. Pentru ca este o centrala moderna, poate sa fie conectata cu usurinta la WEB.

Komfovent RHP. Dotata cu o pompa de caldura, aceasta centrala poate sa incalzeasca aer. Pompa de caldura este, cu siguranta, un urias avantaj care poate sa ii convinga pe cei care sunt in cautarea unei solutii optime pentru ventilatia centralizata cu recuperare de caldura.
De asemenea, pe lista avantajelor se numara si posibilitatea instalarii unui panou de control smart care indica informatii utile din cladire ( debitul de aer, eficienta schimbatorului de caldura, consumul de energie sau nivelul de colmatare al filtrelor ) si reuseste sa ofere o flexibilitate maxima de control. Cu ajutorul panoului de control orice utilizator poate sa controleze calitatea aerului si temperatura intr-un timp extrem de scurt.

Ce sisteme descentralizate recomandam?

Daca ideea unui sistem centralizat nu este atat de atractiva, un sistem descentralizat poate sa faca o treaba la fel de buna, daca este bine ales. Un sistem descentralizat ventilatie cu recuperator de caldura se adapteaza nevoilor de moment ale consumatorilor, oferind cate un ventilator in fiecare camera. Avantajele unui astfel de sistem sunt numeroase:
– nu necesita trasee de tubulatura;
– Recupereaza caldura din interior cu eficienta maxima;
– Este foarte usor de intretinut.

recuperator-de-caldura-descentralizat-SEVI160

Pe lista sistemelor descentralizate pe care le recomandam se numara urmatoarele:

Aerauliqua Quantum HR 150. Este un sistem dotat cu recuperator de caldura ceramic, care poate fi instalat cu usurinta in orice incapere, atata vreme cat aceasta are cel putin un perete catre exterior. Este solutia ideala pentru cei care doresc sa scape de condens, de mucegai si de alti daunatori si in acelasi timp isi doresc o solutie rapida. Ventilatoarele Aerauliqua sunt performante, materialele din care sunt construite sunt de cea mai buna calitate iar randamentul maxim poate sa ajunga chiar si la 90%. Pe lista cu avantaje ale acestor sisteme se numara si in pretul lor.

Aerauliqua Quantum Next 150. Unitate de ventilatie cu recuperare de caldura cu flux alternant si acumulator ceramic. Controlul inteligent al umidității prin senzorul său de umiditate încorporat crește automat intensitatea ventilației pentru a reduce umiditatea de la umiditate ridicată. Telecomandă multifuncțională, cu ecran LCD pentru a vizualiza starea unitatii.

Ventilator-recuperare-ceramic-Aerauliqa-Quantum-Next

Sevi160. Este un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura produs in Germania, foarte silentios si eficient. Poate sa elimine excesul de umiditate, genereaza economie la facturile de energie, este pretabil atat pentru apartamente, cat si pentru case si reuseste sa indeparteze o multime de probleme, cum ar fi praful. Recuperatorul de caldura are forma celule hexagonala si are o performanta excelenta, deosebit de silentios. Pentru un sistem ventilatie, Sevi 160 RC poate fi conectat fara fir la alte ventilatoare.

SEVi_160-ventilatie-recuperator-de-caldura-toata-case

NovingAir Phantom. Este un alt sistem eficient, foarte atractiv din punct de vedere al costurilor. Este perfect pentru hoteluri, pensiuni si camere individuale, asigurand o functionare independenta autonoma, foarte eficienta. Acest sistem are 3 trepte de viteze plus treaptă de noapte, un debit maxim de 60 mc/h si un randament de pana la 93%. Telecomanda cu ecran, senzor de lumina si umiditate integrati, permit diverse moduri automate de functionare. Varianta wireless poate fi conectat fara fir la alte dispozitive.

De ce sa achizitionezi un sistem de ventilatie cu recuperator de caldura?

Sunt mai multe motive, insa cel mai important este faptul ca poti asigura un aer proaspat in locuinta, chiar si atunci cand aceasta se afla intr-un oras aglomerat si poluat. Cel mai adesea, bolile organismului apar din cauza alimentatiei gresite sau din cauza unui aer plin de elemente poluante. Cum obisnuim sa stam in aproape 80% din tim in interior, un astfel de sistem este extrem de atractiv.

ventilator-aerisire-phantom_NovingAIR-recuperator-caldura-montare

Pe lista motivelor pentru a achizitiona un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura ar trebui sa se numere si faptul ca nu va mai trebui sa deschizi ferestrele, vei putea economisi foarte multa energie si automat, vei reduce costuri si de asemenea, te vei putea bucura de produsul achizitionat pe termen lung si foarte lung.
Este simplu sa respiri un aer curat. Tot ceea ce ai de facut este sa ne contactezi si sa ne ceri sfatul. Pe langa sistemele recomandate mai sus comercializam si alte produse care se pot dovedi cat se poate de eficiente in locuinta ta.

ventilatie-control-distanta-remote-smart

Un răspuns la “Sistem Ventilatie Cu Recuperare de Caldura”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *