Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere blat bucatarie si parchet – sfat

Buna ziua. Sunt din Cluj Napoca si sper sa ma ajutati si pe mine cu amenajarea bucatariei la o casa. Am cumparat deja faianta aceasta din dedeman dedeman.ro/ro/faianta-bucatarie-brunei-ocru-mata-25-x-75-cm/p/4014255 si 2 placi de decor dedeman.ro/ro/decor-faianta-bucatarie-brunei-cocina-mat-crem-25-x-75-cm/p/4014257.


Mobila vreau sa fie din mdf frezat, alba, dar nu stiu ce blat sa aleg, ce culoare. In loc de gresie, pe jos, as vrea sa pun parchet, am un bebe mic si cred ca e mai potrivit, mai calduros. Nu stiu ce nuanta sa aleg, mai inchisa sau mai deschisa, pentru parchet? Sa se potriveasca cu blatul? Sau cu faianta? Multumesc anticipat!

Intrebare de la Angela, pe adresa redactiei: Alegere blat bucatarie si parchet – sfat.

4 răspunsuri la “Alegere blat bucatarie si parchet – sfat”

Buna, Angela!

In opinia mea, poti alege un blat din lemn asortat cu parchetul sau poti opta pentru un blat in ton cu faianta, pentru a obtine continuitate vizuala in zona de lucru din bucatarie.

In ce priveste culoarea parchetului, recomandarea mea este sa alegi un singur model / culoare pentru intreaga casa. Eu as opta pentru un model in nuante deschise si calde, mai luminoase, mai placute vizual si mai usor de intretinut.

Daca mobila din bucatarie este din lemn, poti alege blatul din piatra – marmura cu diverse nuante gresie , etc , asa va fi foarte functionabila si rezistenta

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *