Categorii
Intrebari de la cititori

Pret casa P + 1 + M comuna Berceni, Bucuresti, 520 mp

Buna ziua! Ma intereseaza pretul unei constructii la rosu a unei case P + 1 + M la intrare in comuna Berceni, Bucuresti, amprenta sol 200 mp si suprafata construita 520 mp… structura beton armat, pereti caramida tip BCA. Rog oferta cu materiale incluse sau doar manopera. Inceperea santierului din Martie 2021.


Intrebare de la Razvan, pe adresa redactiei: Pret casa P + 1 + M comuna Berceni, Bucuresti, 520 mp.

23 de răspunsuri la “Pret casa P + 1 + M comuna Berceni, Bucuresti, 520 mp”

De regula nu enuntam preturi orentative sau din „burta” si incercam sa nu ducem in eroare beneficiarul proiectului cu valori spuse fara nici o valoare. O casa nu se construieste la mp ci la proiect iar fiecare proiect are particularitatile lui. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Este nevoie sa trimiteti pe e-mail proiectul D.T.A.C. (plansele): plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda daca este cazul; plansa invelitoare; plansa sectiunea principala;plansa sectiunea secundara; plansa fatade; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului. Asteptam cele solicitate la adresa de email pentru realizarea ofertei Fara cele mentionate mai sus noi nu intocmim devize, respectiv nu realizam oferte. Multumim pentru intelegere.
Cu respect si stima,
Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane: 0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Este nevoie sa trimiteti pe e-mail proiectul D.T.A.C. (plansele): plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda daca este cazul; plansa invelitoare; plansa sectiunea principală

Inainte de a angaja o firma sau echipa, va trebuie un Diriginte de santier si un RTE-ist . Acestia va pot ajuta mult in alegerea ofertelor cele mai avantajoase pentru d-voastra si in verificarea calitatii executiei lucrarilor.
Lucrez de peste 15 ani ca RTE, iar in com. Berceni am construit si verificat foarte multe lucrari de constructii. Cu stima ing. Aurelian Cretu, aureliancretu67@yahoo.com.

Buna ziua… am construit in comuna si va pot arata cateva proiecte.. pt o oferta concreta trebuiesc studiate planurile.. Alexandru, tel 077 37 47 827.

Pentru dotarea bailor va pot ajuta cu tot ce inseamna gresie, faianta, cada sau cabina dus, cu hidromasaj sau fara, cu sauna sau fara sauna, obiecte sanitare, baterii si accesorii dus!

Va mulțumesc pentru interesul prezentat, am primit câteva oferte… momentan pot spune doar ca voi cauta in continuare .
M-ar ajuta foarte mult dacă puteți menționa direct tarifele pe care le aveți la manopera sau construcție la roșu cu materiale incluse.
Va mulțumesc pentru intelegere.

Mihai Lazar
Manopera pentru constructie casa la rosu inclusiv acoperisul este de 65 euro / mp construit, manopera cu materiale incluse conform proiectului este cuprinsa intre 250 / 285 euro / mp construit, pentru un pret corect si real al lucrarilor trimiteti proiect la adresa de email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect…

Telefon 0729011101 rohouseconstruct@gmail.com CONSTRUCTII CASE LA ROSU SI CHEIE! : Casa Porotherm pret – 190€ mp(material inclus),Casa Brikston/Cemacon 190€, Casa Soceram pret – 185€ mp(material inclus),Casa BCA 180€ (Ytong)mp, Constructii la cheie DE LA 400€ mp!! in functie de preferinte, executam consolidari de cladiri vechi,demolari case vechi,executam tamplarie PVC si Aluminiu la cele mai bune preturi, executam foraj put, Oferim consultanta in achizitionarea materialelor corespunzatoare constructiei! Executam finisaje de lux, instalatii sanitare(incalzire in pardoseala) si electrice cu meseriasi autorizati, executam sarpante, hidroizolatii, tavane casetate, rigips, tencuiala, fierarie, dulgherie, piscine! Va asteptam pentru o oferta ferma si rapida! 0729.011.101 rohouseconstruct@gmail.com

Buna ziua ,
Doresc sa va intocmesc o oferta de pret imi puteti pune la dispozitie planurile , studiul geo , liste de cantitati caiete de sarcini sau orice alta documentatie pe care o detineti.
Contact : ciolantoni@gmail.com sau 0729520968

Pret manopera la rosu: 30.000 €
Daca doriti cu materialele noastre trebuie sa ne trimeteti proiectul pe adresa de mail sau whats app : 0742494216

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *