Categorii
Intrebari de la cititori

Pret construire casa Brasov Codlea, 80 mp + beci

Buna seara! Am nevoie de un pret pentru construirea unei case in Brasov, Codlea. Suprafata construita 80 mp, beci suprafata 20 mp. Fara etaj. Acoperisul in 2 ape cu 2 lucarne. Vreau sa incep constructia in august 2021. Multumesc!


Intrebare de la Catalin, pe adresa redactiei: Pret construire casa Brasov Codlea, 80 mp + beci.

8 răspunsuri la “Pret construire casa Brasov Codlea, 80 mp + beci”

Trimiteti mail la expoplus.ro@gmail.com cu planurile , pentru a face o oferta. Suntem firma de constructii din Brasov, avem 16 angajati si diversi colaboratori pe partea de instalatii electrice, sanitare, e.t.c. Detinem si o unitate de productie case de lemn, acoperisuri prefabricate, foisoare, terase , cabane de lemn.
Va multumesc.

Buna seara.
Pentru casa va putem ajuta noi.
0743108976.
Ne ocupam de construcții și acoperișuri.
Suntem o firmă srl .
Oferim factura si contract .

ună ziua.
Suntem o firmă ce ne ocupăm de tâmplărie PVC/Aluminiu, profile de calitate toata gama Salamander, de asemenea și profile echivalente, de asemenea ne ocupăm și de cai de acces sau uși de garaj, pereți cortină etc. .
Sunteți în piață de peste 20 de ani .
Dacă aveți nevoie de ofertare în acest sens, vă rugăm să ne trimiteți: tabloul construcții, unde se află și cotele estimative de tâmplărie, urmând să o analizăm și să vă trimitem o ofertă.
E-mail : salaterm@gmail.com , răspundem la orice solicitare sau neclaritate pe care o aveți, de asemenea lucrăm conform standardelor ISO!
Vă așteptăm cu drag pe la voi.
Firma S.C. Salaterm SRL
Brașov.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *