Categorii
Intrebari de la cititori

Pret manopera casa la rosu Oradea, Bihor, 190 mp

Buna, rog un pret pentru manopera casa la rosu parter, 190 mp construiti, din care 25 mp terasa acoperita Bihor, Oradea? Multumesc.


Intrebare de la Sergiu, pe adresa redactiei: Pret manopera casa la rosu Oradea, Bihor, 190 mp.

5 răspunsuri la “Pret manopera casa la rosu Oradea, Bihor, 190 mp”

In conditia in care aveti in vedere executarea constructiei in perspectiva urmatorilor 2-3 ani, va propun o tehnologie alternativa constructiilor cu caramida , blocuri ceramice, BCA si alte materiale.
Detin Agrement Tehnic, pentru un nou procedeu tehnologic, de punere in opera, a obiectivelor de constructie. Procedeul tehnologic realizeaza obiectivele de constructie, in regim integral monolit (din betoane turnate), cu ajutorul unor cofraje prefabricate, realizate din beton perlitic.
Procedeul tehnologic, realizeaza zidurile de structura, ale obiectivelor de constructii, direct la gri, inclusiv operatia de driscuire. Panourile de cofraje sunt driscuite din fabricatie iar acestea raman incorporate in structura zidurilor, dupa turnarea betoanelor portante si neportante.
Betonul Perlitic, are un coeficient de izolare termica si fonica, superior materialelor de constructie, existente in uz la ora actuala si este un bun absorbant de umiditate, din incaperile constructiei.
Eu locuiesc in Timisoara si consider ca nu este o distanta prea departata Oradea, pentru a putea colabora.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *