Categorii
Intrebari de la cititori

Preturi pe mp Bucuresti 2021 firme constructii, finisaje

Buna ziua. Ce preturi se mai practica in Bucuresti (firme sau echipe) in 2021 pentru constructii case, la metru patrat, dar si pentru finisaje la cheie. Gresie, faianta, tencuieli, parchet, instalatii etc etc. Va multumesc, doresc sa imi fac idee, deci dati preturi pentru fiecare in parte.


Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Preturi pe mp Bucuresti 2021 firme constructii, finisaje.

7 răspunsuri la “Preturi pe mp Bucuresti 2021 firme constructii, finisaje”

Preturile sunt in functie de proiect. Din aceasta cauza difera pe mp. Daca la rosu aproximarea este mai mica, la gata nu pot fi date niste preturi cu mult timp in avans. La instalatii mai ales preturile sunt foarte fluctuante si riscul de a anticipa gresit este foarte mare.
Daca aveti proiectul il puteti trimite pe str.con.ion@gmail.com si va vom face un deviz.
Cu stima
0769214470

Cred ca omul doreste sa afle preturi la manopera practicate in Bucuresti.
Spre exemplu, in provincie, unde stau eu, montaj gresie este 50-60 lei / mp. In Bucuresti banuiesc ca e mai mult. Sau poate nu. Si asta e un exemplu pentru finisaje.

Deci cred ca il putem ajuta cu niste preturi pe metru patrat, practicate in capitala.

Cel mai corect pret este dupa proiect, am vazut tot felul de proiecte si pe unele le-am ofertat chiar daca nu se specifica ce fel de gresie vrea sa monteze. Am luat plasa. Un proiect bun specifica tipul, dimensiunile, culoarea si poti sa estimezi exact costurile. Nu poti avea acelasi pret la o gresie de calitatea a II-a si la o gresie de lux.
La constructia la rosu iara depinde de proiect.
Sunt proiecte pe care le poti face la rosu in 180 euro/mp cu materiale cu tot si altele cu 225 euro/mp. Diferenta cine o suporta daca nu se lucreaza dupa proiect? La instalatii e o mare problema datorita multitudinii de preturi si calitati.
Cu stima

@conion, de acord cu tine in tot ce spui. Insa cel putin niste marje de preturi se pot da. Minime, medii sau maxime. nu? 🙂

Pret manopera casa la rosu fara montaj tabla 65, 75 euro mp construit desfasurat iar la rosu cu tot cu materiale 22 , 235 euro mp.
Pret la gresie faianta 40, 60 ron mp in functie de suprafata, parchet 15, 20 ron cu tot cu plinta.
Pereti tencuit, gletuit si zugavit 40, 50 ron mp
La instalatie electrica 35, 55 ron pe aparat iar termica 200 ron

CONSTRUCTII CASE LA ROSU – manopera intre 65 si 75 euro / mp
Constructii case la rosu manopera cu materiale incluse 250/285 euro / mp
CONSTRUCTII CASE LA CHEIE – manopera intre 120 si 150 euro / mp
Constructii case la cheie manopera cu materiale incluse 430/450 euro / mp
Pentru preturi corecte si reale atat la manopera cat si la materiale totul se calculeaza dupa deviz. Lista de cantitati materiale e necesara devizului…

Puteti spune niste preturi estimative, nu va intreaba exact cu virgula care e pretul, dansul vrea orientativ sa vada orientativ sa vada cat ar costa, puteti spune „intre x eur si y eur in functie de calitate”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *