Categorii
Intrebari de la cititori

Renovare apartament 3 camere, firme Ialomita

Buna ziua. Eu sunt Mihai si incepand cu luna martie 2021 planuiesc renovarea unui apartament cu 3 camere in Slobozia, Ialomita. In acest sens, as dori sa discut cu cateva firme care ma pot ajuta in acest sens cu urmatoarele:


1) Reparatii interioare (Turnat sapa, indreptat pereti, varuit);
2) Montat gresie, faianta si parchet;
3) Instalatii sanitare (bai complete, bucatarie).

Vreau sa lucrez pe baza de contract. Nu accept carpaci (de niciun fel). Toate ofertele pe care le primesc aici vor fi discutate fata in fata.

Asteptarile mele:
– Slefuirea peretilor va fi mecanica si nu manuala;
– Gresia, parchetul si faianta vor fi montate la boloboc;
– Usile vor fi montate la boloboc etc.

Nu accept persoane cu „ochiul format”. Va multumesc si astept datele de contact ale firmelor interesate. PS: Nu tin neaparat sa fie firma, pot fi si muncitori liberi.

Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Renovare apartament 3 camere, firme Ialomita.

8 răspunsuri la “Renovare apartament 3 camere, firme Ialomita”

Buna ziua,
Suntem o firma din Bucuresti si daca doriti o colaborare cu noi , asteptam sa ma contactati. Intelegerea va fii pe baza de contract si garantia 3 ani. Pana sa va fac o oferta am cateva intrebari.
Va multumesc
Tudorel Stirbu

Buna ziua dle. Tudorel.
Va multumesc pentru ca m-ati contactat. Imi puteti lasa, va rog, o adresa de email si/sau un numar de telefon? Va pot transmite un email cu cerintele mele (Detaliate).

Va multumesc.
Mihai.

Buna ziua.Suntem o firma din Timisoara si ne-am mutat in judetul Ilfov, vecini cu Ialomita. Ne intereseaza lucrarea ta si suntem specializati in asemenea lucrari. Te rugam sa ne transmiti cantitatile de lucrari ori o antemasuratoare. Toate lucrarile le facem pe baza de contract, fiind o microintreprindere ce plateste 1% impozit pe ce incasam, nu are nici un rost sa ne complicam pentru un impozit infim. Date de contact: ing Sabou Dumitru, e-mail : sabou_dumitru_1956@yahoo.com; tel : 0770339767 Cu stima…

@Sabou – Va multumesc. Am notat datele dumneavoastra de contact. Zilele acestea voi lucra sa scriu absolut tot ce avem in plan de renovat astfel incat dumneavoastra sa va faceti o idee cat mai clara. Va voi scrie pe email si va voi contacta si telefonic.

Mihai.

@Pompa Glet-
Lucrez la documentul care sa includa cerintele complete si vi-l voi transmite prin email pentru o oferta completa.

Va multumesc.

@Marian – Lucrez la documentul care sa includa cerintele complete si vi-l voi transmite prin email pentru o oferta completa.

Va multumesc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *