Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere pardoseala apartament asortata cu plinta

Buna seara. As dori sa ma ajutati cu niste sfaturi referitoare la alegerea unei pardoseli la un apartament. Am ales usile interioare din lemn stejar auriu, tin sa precizez ca apartamentul este bine luminat natural si pereti sunt vopsiti in alb. Mi-ar prinde bine ceva sfaturi pentru asortarea culorii pardoselii, plintei. Multumesc anticipat.


Intrebare de la Camelia, pe adresa redactiei: Alegere pardoseala apartament asortata cu plinta.

Un răspuns la “Alegere pardoseala apartament asortata cu plinta”

Buna, Camelia!

Poti asorta usile de interior in nuanta de stejar auriu cu un parchet si cu plinte in aceeasi culoare, insa nu stiu daca vei gasi o nuanta identica cu cea a usilor. De aceea eu as opta pentru un parchet cu cateva tonuri mai deschis decat usile de interior si fie as merge pe o plinta in ton cu parchetul, fie as incerca sa gasesc o plinta in ton cu usile, fie as merge pe varianta plintelor albe, desi in acest din urma caz plintele risca sa se piarda pe fundalul peretilor zugraviti in alb.

In tot cazul, nu recomand o pardoseala mai inchisa, chiar daca ai apartamentul luminos, fiind de parere ca aceasta micsoreaza vizual spatiul si este cu siguranta mai pretentioasa cand vine vorba despre intretinere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *