Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie casa Calarasi jumatate acoperis o apa, jumatate terasa

Buna ziua, doresc sa construiesc in acest in an Calarasi o casa parter de 80 – 90 mp, din BCA (fundatie 9 m pe 10 m), doua dormitoare, un living comun cu bucatarie, o baie si o camera tehnica. Conform proiectului, jumatate din acoperis este tip terasa iar cealalta jumatate intr-o apa.


As dori daca se poate niste oferte estimative de pret pentru constructie la gri (fundatie + pereti BCA izolati cu polistiren de 15 + placi decorative + acoperis + pereti interiori). Ferestrele sunt destul de mari si atipice asa ca nu intra in acest calcul. Ma interesaza atat pretul cu materiale si manopera cat si separat. Casa va fi in apropiere de Fundulea, Calarasi, unde as mai avea nevoie si de o fosa septica pentru ea si un gard la strada de 30 de m lungime cu brau zidit si sipci din metal. Exista apa si curent la locatie. Cu multumiri.

Intrebare de la Dana, pe adresa redactiei: Constructie casa Calarasi jumatate acoperis o apa, jumatate terasa.

2 răspunsuri la “Constructie casa Calarasi jumatate acoperis o apa, jumatate terasa”

Buna seara. Daca trimiteti proietul pe str.con.ion@gmail.com va vom face o oferta. Trebuie sa specificati, va rog, si perioada de incepere sa vedem daca va suprapuneti pe timpul nostru.
Cu stima
0769214470

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *