Categorii
Intrebari de la cititori

Deviz casa P + E la rosu 101 mp suprafata utila, Brasov

Deviz pentru casa simpla P + E la rosu de 101 mp suprafata utila, la 10 km de Brasov. Doresc sa incep constructie casa la rosu cam prin aprilie 2021. Toate documentele pregatite. Cam 1 luna si iese si autorizatia de constructie. Sper sa gasesc ceva oferte si persoane cinstite cu experienta in domeniu. Va multumesc anticipat.


Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Deviz casa P + E la rosu 101 mp suprafata utila, Brasov.

10 răspunsuri la “Deviz casa P + E la rosu 101 mp suprafata utila, Brasov”

Buna ziua ,
Sunt interesat sa va intocmesc o oferta de pret , va rog sa imi puneti la dispozitie planurile , studiul geo si daca aveti si liste de cantitati cu lucrari de executat.
Contact : ciolantoni@gmail.com sau 0729520968

buna ziua. Firma din Prahova avem echipa. cofraje etc. Lucrăm din 2000 cu peste15 case la rosu sau cheie .Detalii la tel Vlad
0723249738
Când aveți proiectele gata .ptr oferta vă rog trimiteți .email nicu_vlad66nidav@yahoo.com

Buna ziua.suntem firma de constructii din brasov,detinem toate utilajele,panouri Doka,popi metalici ,e.t.c..Va pot oferta deviz complet cu materiale,manopera,utilaje si transporturi complet.Avem lucrari in desfasurare de la rosu la cheie pe care le puteti viziona in fiecare zi in Stupini,Sanpetru,Cristian.Va rog trimiteti planurile pe expoplus.ro@gmail.com sau tel 0788500550. oferim garantie conform normativelor,detinem certificat ISO in domeniul constructiilor.

Bună ziua.
Suntem interesați în întocmirea unei oferte pentru tâmplărie aferente construcției dumnevoastră.
În caz că aveți tabloul de tâmplărie sau în proiectarea casei există niște cote estimative, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail: salaterm@gmail.com
Menționăm că suntem o firmă cu o vechime de peste 20 de ani, utilizând utilaje moderne , de asemenea și profile cu care lucrăm sunt de la comandă simplă până la una de lux!
Mulțumim!

Buna ziua puteti sa ne contactati la numarul de telefon 0737012954 pentru oferta dorita mentionez ca suntem o firma cu peste 10 ani de experienta ne deplasam in toata tara nu lucram cu subantreprenori avem lucratori angazati.
Cu Stima Alexandru Manea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *