Categorii
Intrebari de la cititori

Oferta casa lemn 50 mp, la cheie + foisor 2021

Buna ziua. Puteti sa-mi faceti o oferta pentru o casa de lemn de 50 mp suprafata utila, la cheie. si un foisor de lemn? De asemenea as dori sa stiu daca executati si lucrari de amenajarea terenului gen fundatie, nivelare teren, alei, gard, fosa, bransare la utilitati si termenul de executie. As dori ca toate lucrarile sa inceapa din martie 2021.
Multumesc!


Intrebare de la Niculescu, pe adresa redactiei: Oferta casa lemn 50 mp, la cheie + foisor 2021.

8 răspunsuri la “Oferta casa lemn 50 mp, la cheie + foisor 2021”

La cheie, 50 mp pe structura de lemn, invelitoare tabla zincata vopsita rosu-caramiziu, sistem complet jgheaburi si burlane, finisaje interioare / exterioare, timplarie exterioara / interioara, inclusiv fundatia, cu foisor lemn rasinoase 29.900 Euro. Precizati insa locatia si natura terenului pentru eventuale corectii ale Devizului estimativ. Pentru estimarea costului pentru alei, gard, fosa si bransamente utilitati sunt necesare mai multe date si Detalii.
inginer constructor Sorin C.
AUTORIZAT Diriginte Santier si inginer RTE
sorin30041960@yahoo.com

Buna ziua.
Nu se poate face un pret , fara proiect , doar daca vrei sa agati clientul si apoi , sa te joci cu nervii lui. Rezultatul poate fi unul ca cel din multitudinea de mesaje cu erori de constructie , cu un efect negativ , pentru casele de lemn .Chiar daca nu se face casa la cheie , important este ca structura sa fie facuta de profesionisti ..
Noi suntem fabricanti si constructori , doar ,de case pe structura lemn , cu un portofoliu insemnat de lucrari si doar clienti multumiti .
Daca doriti , ne puteti contacta pe ;
Maill -office@constructii-caselemn.ro
cu stima 0722235456

Buna tuturor. Sunt Marius, am cumparat acum cativa ani o cabana de lemn la munte in Colibita, Bistrita si as dori sa aflu cateva detalii despre izolarea podelei de lemn a cabanei. Momentan exista o podea din scandura destul de subtire printre care pe alocuri se vede umplutura de dedesubt.

Iata un exemplu (chiar pe acest forum , cu data de azi )de noncalitate , despre care zice-am in mesajul anterior .

Buna ziua. Firma din Prahova execută case din lemn la rosu sau cheie. preț materiale la roșu de la 99 euro mp. detalii tel Vlad
0723249738

Buna ziua ! Prețul estimativ ar fi in jurul sumei de 25000 € construcția casei la cheie inclusiv branșamentele necesare! Pentru restul lucrărilor prețul se stabilește in funcție de volum și complexitatea lor. Pentru mai multe detalii , va stau la dispoziție la numărul 0769400571. Mulțumesc !

Buna ziua. Suntem fabricanți de case de lemn din Brasov. Vă producem casa in hală până la 80% finisată. Structura la roșu fără fundație, cu montaj este 145 euro/mp, cu acoperis si sistem pluvial, 175 euro/mp. Lemn tratat, ignifugat, uscat in cuptor. Folosim lemn certificat, oferim certificat de ignifugare. Detalii la tel 0761833833 sau pe casalemn07@gmail.com

Stimați domni ofertanți,
Citind răspunsurile Dvs. la întrebarea foarte clară formulată de Dl. Niculescu stau și mă întreb dacă înțelegeți corect limba romănă sau ceea ce citiți nu pricepeți!!!! Vă „traduc” pe scurt, Dl. NICULESCU dorea să afle OFERTE de EXECUTIE „LA CHEIE” pt. o casutâ cu structura din lemn și branșamentele aferente! Dl. Mocanu de exemplu, cu un portofoliu însemnat de lucrări, deci teoretic cu o mare experiență în execuție NU poate face o estimare de preț în lipsa unui Proiect DETALIAT!!! Orice constructor cu experiență în execuție vă garantez că poate estima cu o marjă foarte mică de eroare costurile execuției la cheie a unei căsuțe cu structura din lemn!!! Nu agreez deloc acuzațiile absolut gratuite aduse de Dl. Mocanu la adresa unor constructori pe care nu-i cunoaște absolut deloc și care pot fi niste oameni de cea mai bună credință!!! Foarte urită abordare și complet lipsită de minimul respect din partea dinsului! Rușine…
Cu stimă și respect deosebit pentru toți constructorii serioși și dedicați acestei frumoase meserii,
Inginer Constructor cu peste 35 de ani experiență, Autorizat DIRIGINTE SANTIER și RTE,
Sorin C. sorin30041960@yahoo.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *