Categorii
Intrebari de la cititori

Oferta constructie camera (baie + bucatarie) langa casa

Buna seara. M-ar interesa si pe mine o oferta de pret pentru constructia unei camere langa o casa deja construita pe care doresc sa o impart in doua (baie + bucatarie).


Doresc sa fie cu temelie beton cu instalatii sanitare cu tencuiala pe interior si exterior + izolatie, fara placa de beton la tavan, doar gen mansardat si cu izolatie intre capriori. Camera va fi de 5 metri x 3.5 metri. Zidaria va fi din BCA. Totodata doresc si spargerea unui zid din vechea casa pentru a face usa de intrare la baie si una la bucatarie (la cea de la bucatarie nu e mult de spart ca are deja fereastra).

Ma intereseaza manopera pentru aceasta lucrare de la sapat temelie, turnat beton, la zidit, tencuit (interior si pe exterior izolatie polistiren), construit schelet acoperis in prelungirea celui vechi (se va monta si alta tabla la acoperis care va acoperi si aceasta camera noua), instalatie electrica, instalatii sanitare pentru chiuveta, centrala, wc + scurgerile aferente, etc si racordare la apa + canal (distanta de sapat pamant maxim 20 ml).

Tabla va fi schimbta de o alta echipa pe toata casa. Daca cumva va pricepeti si la acoperit casa cu tabla putem discuta si despre manopera pt aceasta operatiune si o facem cu totul. Locatia este in Arges – Albota, la 12 km de Pitesti. Lucrarea doresc sa o incep la sfarsitul lunii martie 2021 sa fie mai cald si sa se poata lucra in conditii mai bune, sa fie mai cald.

Pentru detalii la dimensiunea acoperisului nu pot sa va dau ca nu stiu sa masor si se va vedea la fata locului in cazul in care hotaram sa facem lucrarea impreuna (Casa veche nu este mare, are 60 mp dar are acoperis in 2-3 ape). Va multumesc anticipat pentru oferte. Stima.

Intrebare de la Claudiu, pe adresa redactiei: Oferta constructie camera (baie + bucatarie) langa casa.

3 răspunsuri la “Oferta constructie camera (baie + bucatarie) langa casa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *