Categorii
Intrebari de la cititori

Am demolat o anexa si acum am nevoie de autorizatie

Am si eu o problema, am cumparat un imobil alcatuit din C1 casa locuit 77 mp, C2 anexa 66 mp si teren de 900 mp. Ulterior acea anexa s-a daramat, era foarte veche cand am cumparat-o, era deja intr-o parte, deci pur si simplu din cauza vechimii s-a dus.


Acum problema mea este ca am construit pe teren o cladire noua si vreau sa o actualizez din cauza ca nu mai este anexa. Nu putem finaliza actele la cadastru pentru ca cei de la cadastru vor certificat de constatare de la primărie ca nu mai exista anexa, iar cei de la primarie nu vor sa-mi elibereze certificat de constatare ca cica nu exista lege de interperii, ca s-a autodemolat anexa singura si imi spun cei de la primarie sa fac autorizatie de demolare.

Pai ce sa demolez daca nu mai exista anexa? Va rog sa ma ajutati, sa ma indrumati ce sa fac, cum sa fac pentru a obtine radierea anexei care de fapt nu mai exista. Va multumesc frumos.

Intrebare de la Anicuta, pe adresa redactiei: Am demolat o anexa si acum am nevoie de autorizatie.

3 răspunsuri la “Am demolat o anexa si acum am nevoie de autorizatie”

Depuneti la Primarie Documentatia pentru obtinerea Autorizatiei de Desfiintare a Anexei. Intrebati mai intai pe cei de-acolo de la Serviciul Disciplina in Constructii – Urbanism – Autorizatii si va vor spune exact cum sa intocmiti Dosarul.
inginer constructor
Sorin C.

Faceti ce spun cei de la primarie, cereti o autorizatie de demolare, faceti un proiect de demolare si sa nu uitati ca dupa demolare trebuie facuta receptia demolarii. Nu stiu localitatea dar trebuie sa aveti si un contract de aruncare a deseurilor sau din proiect sa rezulte ca au fost folosite in totalitate.
Cu stima
0769214470

va trebuie neaparat proiect de demolare, exact in aceiasi situatie am un vecin . casa e prabusita aproape in totalitate si risca sa pice in orice secunda pe oamenii care trec pe trotuar. a fost la primarie si i s-a spus ca trebuie proiect.
poi nu ati realizat nici acuma ca traiti intr-o tara cu un guvern corupt, analfabeti si mitocanii
. nu e de vina tara asta frumoasa si bogata , sunt de vina mizerile care o conduc si unele care locuiesc in ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *