Categorii
Intrebari de la cititori

Caut solutii dulap haine in sufragerie

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in a gasi o solutie pentru a face la comanda un dulap care sa fie montat in sufragerie dar numai pentru haine pe umeras. Vreau un dulap care sa fie in continuarea mobilei de living. Eu m-am gandit la o mobila alba, cu dulap pana in tavan iar pe usi sa fie crestate niste santuri.


In partea de jos a mobilei as vrea o comoda lunga, iar TV sa fie montat pe perete pe un panou grila. Nu vreau sa-mi incarc livingul dar dulapul pentru haine pe umeras e necesar. Fac acest lucru deoarece vreau sa dispara dulapul pana in tavan din dormitor si sa fac doar o comoda.
Multumesc!

Intrebare de la Adina, pe adresa redactiei: Caut solutii dulap haine in sufragerie.

Un răspuns la “Caut solutii dulap haine in sufragerie”

Buna, Adina!

Sunt curioasa de ce preferi sa ai dormitorul liber si livingul aglomerat, avand in vedere ca in dormitor iti petreci timpul doar in orele de odihna.

Un dulap alb, cu bara de umerase poti gasi si la Ikea, de-a gata, sau ti-l poti configura singura. Ideal este ca fronturile si manerele dulapului sa fie cat mai apropiate de cele ale mobili de living. Din acest motiv iti recomand sa alegi si dulapul si mobila de la acelasi producator.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *